Τα οφέλη της πρόωρης κατάκτησης

Μια σημαντική παράμετρος του +15 και της μαθηματικής κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι τα άμεσα οφέλη που δίνει στην ομάδα μας. Μπορεί για τον κόσμο η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον αγώνα με την ομόνοια να είχε τη δική της σημασία για λόγους γοήτρου, υπήρχαν όμως και πολλοί άλλοι λόγοι που στριφογύριζαν στο μυαλό των διοικούντων αλλά και της τεχνικής ηγεσίας. Η ανάγκη να ξεμπερδεύουμε το συντομότερο και με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επέτρεπε κατά κύριο λόγο να επικεντρωθούν στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά χωρίς το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ακόμα και ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο αποδείχτηκε χρήσιμος για τους πιο κάτω σημαντικούς λόγους. Έγκαιρος προγραμματισμόςΗ κατάκτηση του πρωταθλήματος επιτρέπει πλέον στους Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδη να τρέξουν με πιο γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς αφού μέχρι και την Κυριακή τα πάντα περιορίζονταν σε σκέψεις και προθέσεις. Πλέον δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μην προχωρήσουν κάποια θέματα με πιο σημαντικό το ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους θα παραμείνουν στην ομάδα. Όπως γράψαμε ξανά ο προπονητής έχει πάρει ουσιαστικά τις αποφάσεις του και στις αμέσως επόμενες μέρες όταν θα αρχίσει η ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερομένων θα δημοσιοποιηθούν και οι αποφάσεις του όσον αφορά το νέο ΑΠΟΕΛ. Εκ νέου προβλέψεις και εκτιμήσεις δεν χρειάζονται πλέον αφού ίσως και σήμερα διευθετηθούν κάποιες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές για να τους κοινοποιηθούν τα ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα.

Το ξεκαθάρισμα του ποιοι παραμένουν θα ρίξει φώς και για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα μας. Θεωρείται δεδομένο ότι σε αυτή την μεταγραφική θα στηθεί ξανά η μεσοαμυντική γραμμή και το ζητούμενο είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να κλείσουν οι περισσότερες θέσεις με τα νέα αποκτήματα. Το ημερολόγιο δείχνει 12 Απριλίου και παρόλο που τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη υπάρχει πολύς χρόνος τον οποίο διοίκηση και Γιοβάνοβιτς πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Ξεκούραση                                           Μπορεί ο προπονητής μας να δήλωνε κατά καιρούς ότι δεν τίθεται θέμα κούρασης οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη. Ο χρόνος συμμετοχής κάποιων  θα μειωθεί στο ελάχιστο προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες ενώ δεν αποκλείεται εάν κριθεί σκόπιμο κάποιοι να φύγουν για την καθιερωμένη άδεια ενωρίτερα.

Πίντο, Μοράις, Χιώτης και Πουρσαϊτίδης είναι κάποιοι παίκτες που ανήκουν στην πιο πάνω κατηγορία αλλά θα δούμε και στην πράξη τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ευκαιρίες Οι επόμενοι αγώνες πρωταθλήματος είναι παράλληλα μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές που τον έχουν ανάγκη.  Σατσιάς, Ηλία, Κίσσας, Αλεξάνδρου, Σολάρι είναι κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις ενώ χρόνο θα πάρουν και κάποιοι άλλοι έστω και αν θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν.

Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε κάποιους «μικρούς» να προωθούνται και να παίρνουν προσεγμένα χρόνο συμμετοχής αν ο προπονητής κρίνει ότι κάποιοι το αξίζουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!