Τα πορτοκαλί Χριστούγεννα στην Abacus

Ο ΑΠΟΕΛ είναι παντού και αυτό ο καθένας από εμάς μπορεί να το διαβεβαιώσει με πολλούς τρόπους. Στην προκειμένη και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι συνυφασμένο με τον ΑΠΟΕΛ. Η Abacus και ιδιαίτερα η καρδιά της εταιρείας (γραφείο των messengers) ζει και αναπνέει για την ομάδα μας. Το πορτοκαλί χρώμα είναι κυρίαρχο στο γραφείο της Abacus η οποία για μια τριετία ήταν και από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας μας. Ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο γραφείο της Abacus είναι σχετικό με την ομάδα μας αφού τα στολίδια έχουν σχήμα αστεριών πάνω στα οποία βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας. Στην κορυφή δεν μπορούσε να μην βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ το αστέρι καλώς ή κακώς έχει το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ αλλά και αυτό του Champions League.

Τα πορτοκαλί Χριστούγεννά στην Abacus έχουν την υπογραφή του Μάριου Κουρά. Ο υπεύθυνος της φοβερής ομάδας των messengers δεν αρκείται μόνο στο καθήκοντα του αλλά φροντίζει να τονώνει και το ηθικό της ΑΠΟΕΛοκρατούμενης Abacus.

Ο Μάριος δεν έβαλε στο δέντρο το αστέρι με το λογότυπο του Champions League γιατί έμεινε κολλημένος στο αξέχαστο παρελθόν. Πιστεύει και αναμένει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει αυτά που πρέπει έτσι ώστε το συντομότερο να βρεθεί και πάλι ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!