Τα πραγματικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ

Ανεξαρτήτως του ποιος θα κάθεται στην καρέκλα του προέδρου σε 1 μήνα ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση. Τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας μας σχετίζονται με την απόδοση και δυνατότητες του φετινού ρόστερ σε σχέση με το κόστος του αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια πίσω από τα κατά καιρούς ξεσπάσματα του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Είναι αυτά τα προβλήματα που δείχνουν να είναι άλυτα στο παρών στάδιο ή τουλάχιστον που η παρούσα διοίκηση δεν έχει κάποιο πλάνο για να τα αντιμετωπίσει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν η διοίκηση ένιωθε δυνατή και ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά, δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να αναδεικνύει επιμέρους αλλά όχι τόσο σημαντικά προβλήματα όπως τη στάση των οργανωμένων ή την υποτιθέμενη υπόσκαψη του πρώην προπονητή έτσι ώστε να ανατραπεί και ο Ερωτοκρίτου!

Ασφαλώς και η ακραία στάση των οργανωμένων προκαλεί προβλήματα όπως επίσης και τα κατά καιρούς προστίματα που καλείται να πληρώσει η διοίκηση αλλά δεν είναι αυτά που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ των 9 μεταγραφών, πολλών λαθών και υπερβολών που καλείται να μετριάσει ο Δώνης, θα χρειαστεί πολύ κόπο και χρήμα για να ξαναφτιαχτεί. Χρήμα που απλά δεν υπάρχει αφού τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Θα χρειαστεί επίσης ανθρώπους με όρεξη, όραμα και ικανότητες για να τρέξουν το πρόγραμμα επανεκκίνησης. Αυτά ίσως οδηγήσουν στο χάος και όχι τα όσα επιχειρεί να αναδείξει η διοίκηση με την επιφανειακή επιχειρηματολογία της.

Είναι αυτά που μας κάνουν να χάνουμε τον ύπνο μας και όχι αν ο Ερωτοκρίτου μπλοφάρει εκ νέου ή αν οι υπόλοιποι ευθυνόφοβοι μεγαλομέτοχοι βάλθηκαν να τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα αφήνοντας τον να φθείρει και φθείρεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!