Τα προβλήματα δημιουργούν αισιοδοξία!

Συμβαίνει το εξής οξύμωρο. Ενώ η ομάδα μας δεν έχει πείσει με την απόδοση της, παίρνει τα αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν ότι είναι το φαβορί στην Κύπρο και παράλληλα κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και τον πρώτο της βαθμό στο Champions League. Η ανετοιμότητα κάποιων παικτών και οι τραυματισμοί άλλων στερούν από τον Δώνη τη δυνατότητα να κάνει αυτά που θέλει αλλά ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει μια φοβερή αποτελεσματικότητα. Σαν αποτέλεσμα αυτής της αποτελεσματικότητας έχουμε αποκτήσει μια σημαντική διαφορά 4 βαθμών από τον Απόλλωνα ενώ στην Ευρώπη έχουμε προσδοκίες ότι θα συνεχιστεί η βαθμολογική συγκομιδή έστω και αν ακολουθούν οι δυο αγώνες με την περίφημη Παρί.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εδώ και καιρό είναι αυτά που δημιουργούν και την αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη! Αυτό προκύπτει από την βεβαιότητα των υπευθύνων ότι ο χρόνος πλέον θα λειτουργεί υπέρ μας.

Όσον αφορά τους λεγόμενους ανέτοιμους με τους Ρίισε και Τζιμπούρ να ανήκουν στην κατηγορία αυτή, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι είδαμε τα χειρότερα και πως θα αρχίσουν και οι δυο να έχουν ουσιαστική συμβολή.

Ο Καρλάο ετοιμάζεται να επανέλθει πολύ νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις ενώ αντίστροφα μετρά και ο Παπάζογλου κάτι που σημαίνει ότι ο Δώνης θα έχει τις επιλογές που θέλει στην αμυντική γραμμή. Από την άλλη η περίπτωση του Αλωνεύτη που και πάλι είναι παροπλισμένος..

Τέλος υπάρχει και η κατηγορία των παικτών που διανύουν ήδη περίοδο ντεφορμαρίσματος και για τους οποίους υπάρχει η προσδοκία ως και απαίτηση ότι σύντομα θα πάρουν μπρος. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Ντε Βινσέτι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!