Τα σοφά λόγια του Πάρντο

Ο ΑΠΟΕΛ ρίχνεται αύριο στη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στην Αεκ η οποία την πρώτη αγωνιστική συνέτριψε στο Τσίρειο τον Απόλλωνα. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο οι παίκτες αλλά και η τεχνική ηγεσία θα έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στον συγκεκριμένο αγώνα και να ξεχάσουν για λίγο τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Η δυνατότητα να μπορεί η ομάδα να επικεντρωθεί στους αγώνες πρωταθλήματος είναι θέμα προσέγγισης και φιλοσοφίας που θα έπρεπε ή πρέπει να χτιστεί και ο Ούρκο Πάρντο έδειξε και σε αυτή την περίπτωση το δρόμο. Ο τερματοφύλακας μας τη νύχτα που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στους ομίλους έγραψε μέσω twitter τα εξής:

Thanks everybody. Enjoy it today but tomorrow we have to start to prepare our selfs for the championship. The experience show us how ..

Important is to win the championship to have again moment like today in the future. Bravo Apoelara.

Ο Πάρντο όμως επανήλθε και μετά την κλήρωση που μας έφερε μεταξύ άλλων και την Μπάρτσα από την οποία πέρασε για να πει τα εξής:

Everybody is exited with the draw and me also (a lot) but ONLY winning the championship we will have opportunity to play again CL. So …

So focused only on AEK. We have to play like is a FINAL. We need everybody think like this. This is the way.

Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε γιατί τα λόγια του Πάρντο είναι σοφά και γιατί πρέπει να γίνουν βίωμα σε όλους στον Αρχάγγελο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!