Τα χαρακτηριστικά και οι προκλήσεις του επόμενου

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη στην διαδικασία εξεύρεσης προπονητή που θα μπορέσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό. Τα κριτήρια και οι παράμετροι βάση των οποίων θα πρέπει να αξιολογηθεί και να προκριθεί ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν είναι άγνωστα. Η βασικότερη προτεραιότητα είναι ο αντικαταστάτης του Δωνη να διαθέτει την προσωπικότητα και την ικανότητα να ταρακουνήσει τους παίχτες θετικά και να ανατρέψει την νοοτροπία που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα. Για να μπορέσει να γίνει αυτό μέσα σε διάστημα που να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ιδανικά ο προπονητής που θα αναλάβει τα ινία θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ. ‎Να γνωρίζει το έμψυχο δυναμικό, την κουλτούρα της ομάδας και τις απαιτήσεις του κόσμου.

Ο προπονητής που θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να γνωρίζει ξεκάθαρα τους άμεσους στόχους και ανάγκες της ομάδας μας. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό οφείλει να το γνωρίζει οποίος αποφασίσει να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας γιατί η ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα είναι μονόδρομος. Αυτή η παράμετρος αυξάνει σημαντικά (και ίσως άδικα) την πίεση στον νέο προπονητή, όμως είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να αποδεχτεί λέγοντας το ναι στην απόφαση του.

Ιδανικά ο επόμενος προπονητής θα πρέπει να έχει ‎την προσωπικότητα που να τον καθιστά αδιαμφισβήτητα τον άρχοντα του Αρχάγγελου αλλά ταυτόχρονα και την όρεξη να ασχοληθεί και με τις πιο μικρές λεπτομέρειες που θα δώσουν στην ομάδα μας την δυναμική και το πάθος που της λείπει.

Η επιλογή προπονητή θα κρίνει το πρωτάθλημα. Τα οποία λάθη του Δώνη και τον βοηθών του δεν θα αποτελούν άλλοθι σε κανέναν. Με αυτά τα κριτήρια ο επόμενος προπονητής θα πρέπει να γνωρίζει που έρχεται και τι πρέπει να κάνει γιατί τα περιθώρια λάθους είναι ελάχιστα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!