Τα χρειαστήκαμε έστω και αν ξέραμε τις δυσκολίες

Εκνευριστικά πειθαρχημένη ομάδα χαρακτήρισε τον Άρη του Μιτόσεβιτς ο προπονητής μας σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει και την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι ο Άρης βρέθηκε πολύ κοντά στο βαθμό της ισοπαλία αφού παρά το ότι υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας δυσκολευτήκαμε. Ο προπονητής μας είπε ότι η 11αδα που επέλεξε θα είναι η βάση και για τον αγώνα με τη Σαχτάρ ενώ έστειλε μήνυμα υπομονής στους Σολάρι και Χαραλαμπίδη και όχι μόνον. «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από την αρχή. Ήταν μια ομάδα στο γήπεδο εκνευριστικά πειθαρχημένη όπως ο Άρης και εμείς με υπομονή. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια οργανωμένη ομάδα στην άμυνα που μας άφησε περιορισμένο χώρο για να δημιουργήσουμε. Τονίσαμε στους παίκτες ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων όμως περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν πειθαρχημένος και με λίγη τύχη στο τέλος ίσως να είχε βαθμολογικό κέρδος. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε κυρίως με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς εάν η ενδεκάδα που παρέταξε αποτελούσε πρόβα ενόψει Σαχτάρ απάντησε: «Ισχύει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και για το επόμενο παιχνίδι, σε πόσο βαθμό θα το δείτε την Τετάρτη το βράδυ».

Για τους Σολάρι και Χαραλαμπίδη: « Είχαν μεγάλη συμμετοχή στη με τον Ολυμπιακό, όμως είμαστε ομάδα με πάρα πολλά παιχνίδια» εξήγησε και πρόσθεσε: «είναι σημαντικό πως όταν αγωνίζονται δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, είτε ξεκινούν, είτε μπαίνουν ως αλλαγή. Και σήμερα οι παίκτες από τον πάγκο βοήθησαν πάρα πολύ να κερδίσουμε. Η ομάδα δεν είναι 10-11 παίκτες, αλλά 20 επαγγελματίες, συν 4 τερματοφύλακες. Καθένας έχει έναν πολύ σπουδαίο ρόλο. Καθένας μέσα από παιχνίδια θα έχει ευκαιρία να δείξει την αξία».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!