Τα 5 δικά μας και το ένα από τα φρουτάκια!

Οι μεγάλοι ευεργέτες και προσωρινοί σωτήρες της ομόνοιας έκαναν τη μεγάλη δωρεά στο αγαπημένο τους σωματείο και στη μεγάλη για αυτούς ιδέα. Ο πρώτος μεγάλος ευεργέτης που είπε ότι χαρίζει 5 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτός που μάζεψε τα εκατομμύρια σε μια 4ετία χάρις στις πρόσφορες που πήρε και χάρις στα λεφτά τα δικά μας. Εμείς πληρώνουμε φόρους για να κάνει η κυβέρνηση δρόμους, θέατρα και πλατείες. Έτσι που λέτε ο ευεργέτης των 5 εκατομμυρίων που βύθισε στα χρέη το αγαπημένο του σωματείο, έγινε μάγκας ξαφνικά επειδή πήγε στη συνέλευση-παρωδία και αποφάσισε να μην διεκδικήσει τα τόσα εκατομμύρια. Ο δε άλλος μικρότερος ευεργέτης με το ένα εκατομμύριο, έκανε τα λεφτά του από τα φρουτάκια, το κουμάρι και γενικώς χάρις στο εύκολο χρήμα. Ούτε και αυτός δικαιούται να νιώθει πως έκανε κάποια αγαθοεργία γιατί δεν έδωσε λεφτά που δούλεψε και ίδρωσε να τα κάμει. Επομένως τα συνολικά 6 εκατομμύρια-δωρεά στη μεγάλη τους αγάπη και ιδέα αποτελούν χρήματα του απλού κόσμου και τα οποία πάνε στον αγύριστο και στις τσέπες του καθενός που θέλησε να γίνει πλούσιος φορώντας τη φανέλα της μεγάλης τους ιδέας.

Όσοι λοιπόν θέλησαν να προβάλουν το γεγονός αυτό και να θεωρήσουν τους δύο πρώην άφραγκους και νυν εκατομμυριούχους λόγω κάποιων συγκυριών, οφείλουν να γνωρίζουν κάποια πράγματα και να τα βάλουν καλά στο μυαλό προτού αραδιάσουν την όποια αρλούμπα τους κατέβει.|

Για τη συνέλευση-παρωδία και τον πάτσο που έφαγε ο ευεργέτης των 5 εκατομμυρίων δεν είδαμε όμως κανένα να ασχολείται. Πήγε ο πρόεδρος τους στις εκλογές με συνδυασμό και απέτυχε να εκλέξει τέσσερα μέλη δικά του. Αυτή ήταν η μεγάλη είδηση της συνέλευσης-παρωδία και όχι αν η ομόνοια θα καταφέρει να κάμει εταιρεία λαϊκής βάσης και αν ο ένας ή άλλος χάρισαν δήθεν κάποια δικά τους εκατομμύρια.

Για την περίφημη ατάκα του Μιλτιάδη ότι για φέτος η ομόνοια δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα κριτήρια τα σχόλια περιττεύουν. Όταν υπάρχει άνθρωπος-εγκέφαλος δικός τους στα κριτήρια και τους κατευθύνει, τότε μπορούν να κρύψουν και τα 2ο εκατομμύρια που χρωστούν. Έχοντας επίσης και σαν κάλυψη τα κλειστά ματάκια που κάνει προς όφελος δικό τους η ομοσπονδία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!