Τα Like και Comments των Δανών

Η κλήρωση με την Άαλμποργκ αποτελεί από χτες το μόνιμο θέμα προς συζήτηση ανάμεσα σε όλους  τους ΑΠΟΕΛίστες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Δανούς, οι οποίοι στο άκουσμα της κλήρωσης με την ομάδα μας ξεκίνησαν τα δικά τους σχόλια και συζητήσεις. Μια ανασκόπηση στα οπαδικά site της AaB αλλά και στα διάφορα ποδοσφαιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Δανία, η εντύπωση που βγαίνει προς τα έξω από τα σχόλια τόσο των οπαδών όσο και των δημοσιογράφων της χώρας τους είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί μια κλήρωση η οποία τους δίνει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης.

Ποιο κάτω είναι κάποια ενδιαφέρων σχόλια που συλλέξαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

Καλή κλήρωση. Αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να μπούμε στους ομίλους του Champions League.

Ήταν η καλύτερη κλήρωση για την AaB.

Βατή αντίπαλος… θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι η ίδια ομάδα με την χρονιά που απέκλισε την Κοπεγχάγη και έπαιξε στα ίσα την Ρεάλ. Έχουν χάσει αρκετούς από τους καλούς τους παίχτες και έχουν οικονομικά προβλήματα. Είναι μια ομάδα που η AaB  μπορεί να αποκλείσει .

Πιστεύω είναι η καλύτερη κλήρωση. Αποφύγαμε Βουκουρέστι, Celtic, Salzburg. Όταν το σκεφτείς το ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά καλό ως αντίπαλος.

Σίγουρα δεν είναι η χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας πέσει. Έχουν κάθε ευκαιρία για επιτυχία και είσοδο στους ομίλους του CL.

Καλή κλήρωση για AaB – παρόλο που ο επαναληπτικός στην Λευκωσία μπορεί να είναι κομμάτι δύσκολο

 

Γενικά

Τα περισσότερα σχόλια αναβλύζουν μια αισιοδοξία για την μεταξύ μας αναμέτρηση και προβάλουν την μεγάλη αισιοδοξία που διακατέχει του Δανούς για πρόκριση στους ομίλους.

Μερικοί κάνουν αναφορά στις αναμετρήσεις μας με την Κοπεγχάγη το 2009 αλλά θεωρούν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ διαφορετικός πλέoν από την τότε ομάδα.

Σχεδόν κανένας δεν σχολιάζει το θέμα του επαναληπτικού και το ότι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ καθώς και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ενισχυθεί σημαντικά την φετινή χρονιά σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες.

Γενικά, οι Δανοί φίλαθλοι δεν φαίνεται να γνωρίζουν και πολλά για την σημερινή κατάσταση την οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα οι υπεύθυνοι της ομάδας θα έχουν φροντίσει να μάθουν τα πάντα για τον φετινό ΑΠΟΕΛ, όμως το στοιχείο της αισιοδοξίας είναι κάτι που θα πρέπει να αξιολογήσουμε γιατί σίγουρα πηγάζει μέσα από την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!