Τελικά μπορεί να δώσει λύσεις

Από τον περασμένο Φεβρουάριο οπόταν και κρίθηκε έτοιμος από το ιατρικό και προπονητικό τιμ για να αγωνιστεί, το ερώτημα που υπήρχε ήταν κατά πόσο μπορούσε πράγματι να δώσει ουσιαστικές βοήθειες. Ο λόγος για τον Ατόρνο η ιστορία του οποίου είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο Παραγουανός από τότε μέχρι σήμερα πέρασε και πάλι μια περίοδο ως τραυματίας ενώ όποτε έπαιρνε χρόνο συμμετοχής έδειχνε ότι ακόμα το έχει.. Το αποκορύφωμα του πείσματος και της ικανότητας του να βλέπει δίκτυα σημειώθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα όπου μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχε 3 τέρματα. Από τότε μεσολάβησαν αρκετοί αγώνες με την ομάδα μας να πετυχαίνει σημαντικές νίκες αλλά και ήττες. Ο Ατόρνο εξακολούθησε να είναι στα αζήτητα έστω και αν η ομάδα έδειχνε να μην έχει το εύκολο γκολ, κάτι που χαρακτηρίζει τον Παραγουανό.

Στον αγώνα με την Ομόνοια και με την ομάδα να φτιάχνει στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να τις κάνει γκολ, ο Δώνης πήρε την μεγάλη απόφαση. Έριξε στον αγώνα τον Ατόρνο ο οποίος δυο λεπτά αργότερα πέτυχε το ολόχρυσο γκολ.

Χωρίς δόση υπερβολής ο Ατόρνο έδειξε ότι μπορεί να θεωρηθεί ιδανική λύση ερχόμενος από τον πάγκο. Έχουν μείνει δυο αγώνες στους οποίους ο ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί θετική ενέργεια, καθαρό μυαλό και την ικανότητα κάποιων παικτών να στέλνουν την μπάλα στα δίκτυα και ο Δώνης είναι τυχερός που ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Ατόρνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!