Τεστ σοβαρότητας και όχι μόνο

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως η απόδοση της ομάδας εκνεύρισε τους πάντες και πιο πολύ από όλους την τεχνική ηγεσία. Ήταν η δεύτερη φορά μετά και τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα που ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μη βασικούς και είδε με απογοήτευση να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Το γκολ που σημειώσαμε στην Αραδίππου μας δίνει το πάνω χέρι ενόψει του σημερινού επαναληπτικού αλλά χωρίς καλή απόδοση και σοβαρότητα δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση. Ένας άλλος καλός λόγος που η ομάδα μας πρέπει να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο είναι και γιατί θα στείλουμε το μήνυμα στους αντίπαλους μας στο πρωτάθλημα ότι δεν έχουμε σκοπό να υποτιμήσουμε κανέναν.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ενώπιων του πληθώρα επιλογών αφού όλοι πλην των Μορφή και Παουλίστα βρίσκονται στη διάθεση. Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αυτών μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όποτε όποιοι και αν αγωνιστούν οι απαιτήσεις θα είναι οι ίδιες Παρόλα αυτά δεν αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε σχέση με το τι έχουμε συνηθίσει. Σεγκιρί, Φλορέα, Μιροσάβιεβιτς και Χαραλαμπίδης είναι οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με καλές πιθανότητες θέση στην εντεκάδα.

Λογικά ο προπονητής μας θα θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους πιο πάνω παίκτες έτσι ώστε να αυξήσει το βαθμό ετοιμότητας του ενόψει play offs . Παράλληλα το ιδανικότερο σενάριο όσον αφορά τον αγώνα είναι αυτό που θέλει την ομάδα μας να πετυχαίνει νωρίς τέρμα έτσι ώστε σταδιακά να μπορέσει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!