Τεστ σοβαρότητας και όχι μόνο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται σήμερα με το κύπελλο όπου ο στόχος είναι η νίκη επί της Αλκής έτσι ώστε να «κλειδώσουμε» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από φαβορί αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με την χειρότερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Ο αγώνας της προηγούμενης φάσης με τον Διγενή Ορόκλινης πρέπει να περάσει από το μυαλό όλων και κυρίως των παικτών έτσι ώστε να θυμηθούν ότι η χαλάρωση και η υποτίμηση μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα. Η σειρά των αγώνων με την ομάδα του Καϊάφα θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αν οι παίκτες με την απόδοση τους επιβεβαιώσουν ότι είμαστε ανώτεροι ομάδα. Το ότι παίκτες που έχουν ανάγκη να ξεκουραστούν έμειναν εκτός αποστολής και άλλοι θα μείνουν στον πάγκο δεν πρέπει να στείλει λανθασμένα μηνύματα σε αυτούς που θα αγωνιστούν.

Ο σημερινός αγώνας είναι η καλύτερη αφορμή για αυτούς που θα αγωνιστούν να δείξουν ότι ο Δώνης μπορεί να υπολογίζει περισσότερο σε αυτούς στους πιο καθοριστικούς και δύσκολους αγώνες που ακολουθούν. Κάθε παίκτης έχει το δικό του κίνητρο αρχίζοντας από τον Χιώτη και καταλήγοντας στην περίπτωση του Ατόρνο.

Ο Κακά θα είναι για πρώτη φορά βασικός σήμερα ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας μιας και ο Αντωνιάδης έμεινε εκτός αποστολής. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά παρά τις πολλές και ουσιαστικές αλλαγές που θα υπάρξουν στο αρχικό σχήμα.

Ο αγώνας είναι και μια καλή ευκαιρία για τον Δώνη να δει και να δοκιμάσει πράγματα (πάντα με μέτρο) έτσι ώστε να λυθούν και οι δικές του απορίες αναφορικά με το πόσο μπορεί να στηρίζεται σε κάποιους παίκτες. Οι περιπτώσεις των Γκόμες και Ατόρνο είναι οι πιο χαρακτηριστικές αφού προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς και αν δεν καταφέρουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής άμεσα θεωρείται δύσκολο να τους δούμε στο μέλλον.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!