Τεστ σοβαρότητας και όχι μόνο

Ο λόγος για τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Άρη στο Τσίρειο, αφού το ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να πετύχει την αναμενόμενη για πολλούς νίκη. Λίγο η φετινή πορεία του Άρη και λίγο η προσμονή για τον αγώνα με τους βρωμισμένους, κάνουν τον αγώνα της Κυριακής να θεωρείται τυπικής διαδικασίας για κάποιους οπαδούς μας. Αυτό όμως είναι μια τεράστια παγίδα στην οποία θα είναι ηλίθιο αν πέσουμε μέσα. Η απάντηση θα δοθεί την ώρα του αγώνα όχι με λόγια αλλά με πράξεις από τους ποδοσφαιριστές μας που καλούνται να μην σκέφτονται όπως μερίδα του κόσμου μας.

Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα αφού το πάθημα με τον Ολυμπιακό φαίνεται να έχει γίνει μάθημα. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει ότι χάσαμε βαθμούς από μια ομάδα που έκτοτε δεν έχει κερδίσει βαθμό και βαδίζει στη δεύτερη κατηγορία. Αν λοιπόν δε θέλουμε να έχουμε απώλειες από ακόμα μια ομάδα που πιθανότατα θα υποβιβαστεί καλούμαστε να δείξουμε σοβαρότητα.

Δεν αρκεί μόνο αυτό αφού η έλλειψη σταθερότητας είναι ένα ακόμα σημείο που καλείται να βελτιωθεί άμεσα. Εναντίον της Άχνας ήμασταν τυχεροί αφού χωρίς να παίξουμε καλά κερδίσαμε χάρις στην αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις. Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να συνεχίσει να φέρνει βαθμούς, οπότε η αγωνιστική βελτίωση τόσο της ομάδας, όσο και συγκεκριμένων παικτών είναι επιβεβλημένη.

Η κούραση είναι πλέον εμφανής σε κάποιους παίκτες και το ότι κάποιοι προπονούνται συντηρητικά φανερώνει την προσπάθεια που γίνεται για αποκατάσταση τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να ξεκουράσει κάποιους αλλά τέτοια δυνατότητα ουσιαστικά δεν υπάρχει ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κερδίσει τον Άρη χωρίς τη βοήθεια του πρώτου του σκόρερ αφού ο Μαχλάς δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς αυτή την εβδομάδα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η απουσία του είναι ένα στοίχημα για τους υπόλοιπους παίκτες που πρέπει να μπορέσουν να δουν δίκτυα όσες φορές χρειαστεί για να κερδίσουμε.

Γιατί μεταφέρθηκε το ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια
Έχει γίνει αρκετή κουβέντα ανάμεσα στους οπαδούς μας για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνας με την Ομόνοια, από την Κυριακή στο Σάββατό. Έχει λεχθεί ότι πίσω από τον ορισμό κρύβονται σκοπιμότητες της LTV η οποία θέλει να βοηθήσει την Ομόνοια, ενώ άλλοι κατηγορούν τη διοίκηση Ζιβανάρη για προχειρότητες και αδυναμία προστασίας της ομάδας.

Τα γεγονότα πίσω από την αλλαγή της ημερομηνίας έχουν ως εξής. Η συνδρομητική τηλεόραση πριν την κλήρωση του κυπέλλου, υπέβαλε αίτημα για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. To αίτημα έγινε αποδεκτό και από τις δυο ομάδες, αλλά αυτό που φαίνεται να μη γνώριζε η διοίκηση μας, ήταν ότι οι πρώτοι αγώνες κυπέλλου θα γίνονταν σε δυο φάσεις. Όταν έγινε η κλήρωση φάνηκε ότι η συγκατάθεση μας για αλλαγή της ημερομηνίας του ντέρπι ήταν λανθασμένη, αλλά δεν υπήρχε τρόπος ανατροπής της απόφασης.

Τώρα το πώς και γιατί οι ιθύνοντες του συνδρομητικού καναλιού ελέγχουν το πότε και τι ώρα αγωνίζεται το ΑΠΟΕΛ είναι μια άλλη ιστορία που κανείς δεν είναι διαθετημένος να απαντήσει πλήρως.

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Αυτή την Κυριακή το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού, ενώ την Δευτέρα το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα αγωνίζεται εναντίον της ΕΘΑς στο Λευκόθεο. Ο σύνδεσμος καλεί τα μέλη του και τον υπόλοιπο κόσμο του ΑΠΟΕΛ όπως δώσουν δυναμικά το παρών τους και στους δύο αγώνες αφού τυχόν απώλειες μπορεί να στοιχήσουν εν όψη των ντέρπυ. Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ καλείται να διατηρήσει το αήττητο προτού αγωνιστούμε με τον Κεραυνό στον Στρόβολο, ενώ το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη βδομάδα έχει να δώσει αγώνα στο Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση (Τετάρτη) και με την Ομόνοια το Σάββατο.

Οι οργανωμένοι θα είναι εκεί όπως πάντα, αλλά κάπου εδώ πρέπει να αφήσετε και οι υπόλοιποι τον καναπέ.

Κυριακή, 02/12/2007, στις 4.00 μ.μ. συνάντηση στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ
για πορεία προς Λεμεσό (ο αγώνας αρχίζει στις 6.00).

Δευτέρα, 03/12/2007, στις 7.00 μ.μ, ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ στο Λευκόθεο.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!