Τζιμπούρ: πισωγύρισμα ο τραυματισμός του

Ο αποκλεισμός του Τζιμπούρ λόγω τραυματισμού από την αποστολή του αγώνα με την Αγία Νάπα αποτελεί ένα πισωγύρισμα στην ήδη αργοπορημένη προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει ο παίκτης να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Τα δεδομένα με τον Αλγερινό «τρομοκράτη» είναι λίγο πολύ γνωστά αφού ήρθε στον ΑΠΟΕΛ μετά από ένα κουραστικό σίριαλ και λόγω της επιμονής του Δώνη ο οποίος είναι σίγουρος; ότι ο παίκτης μπορεί να μας πάρει σε άλλο επίπεδο. Η διοίκηση έκανε την οικονομική υπέρβαση με τη λογική ότι ο Τζιμπούρ θα βοηθούσε την ομάδα να μπει στους ομίλους αλλά οι εκτιμήσεις όλων και ιδιαίτερα της τεχνικής ηγεσίας όσον αφορά την ετοιμότητα του διαψεύστηκαν πλήρως και με τρόπο ανησυχητικό. Έχουμε εντοπίσει ξανά ότι οι υπεύθυνοι γλύτωσαν το κράξιμο για το χειρισμό της υπόθεσης λόγω της πρόκρισης..

Η ουσία είναι ότι ενάμισι μήνα μετά την έλευση του Τζιμπούρ στον ΑΠΟΕΛ και σε μια χρονική στιγμή που θα έπρεπε να αρχίσει να βάζει στα πόδια του αγώνες ήρθε ο πρώτος ύπουλος τραυματισμός. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς υπήρχαν εδώ και μέρες αλλά ο παίκτες έκρινε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό αλλά μετά και τον αγώνα στη Βαρκελώνη έγιναν πιο έντονοι.

Το MRI έδειξε κάκωση δευτέρου βαθμού και η εσπευσμένη μετάβαση του στη Σερβία είναι το πρώτο βήμα για τη σταδιακή επάνοδο του. Εκτιμάται ότι ο Τζιμπούρ θα απέχει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για μια εβδομάδα κάτι που σημαίνει ότι χάνει και άλλο πολύτιμο χρόνο.

Η πίεση που ενδεχομένως να νιώθει ο ίδιος ο παίκτης αλλά και ο Δώνης δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε άλλες βεβιασμένες κινήσεις. Ως τέτοια κρίνεται εκ των υστέρων πάντα η συμπερίληψη του στην αποστολή του αγώνα με την Άαλμποργκ όπως επίσης και η συμμετοχή του που έγινε απλά για να τον δουν αγωνιζόμενο οι μουρμούρηδες.

Σχετικά θέματα

Οι προκλήσεις του ΤζιμπούρΑποκτήθηκε για το Cyprus League;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!