Τζιόλης για να συνεχιστεί η παράδοση

Δυστυχώς η παράδοση που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να τρέχει μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να κάνει τα αυτονόητα συνεχίστηκε και φέτος. Για να είμαστε ακριβείς η μεταγραφή έκλεισε χτες αλλά και πάλι η άποψη όλων είναι ότι καθυστερήσαμε αχρείαστα και σε αυτή την περίπτωση. Η ομάδα μας συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και την Μονακό για δανεισμό του Έλληνα παίκτη για έναν χρόνο. Η εξάρτηση στους Πίντο και Μοράις βγάζει μάτια έτσι ο Γιοβάνοβιτς έστω και καθυστερημένα προχώρησε στην προσθήκη ενός ακόμα αμυντικού χαφ. Για να γίνει εφικτή η μεταγραφή θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις με διακοπή της συνεργασίας με τον Ολιβεϊρά μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2013. Η επιλογή αυτή επιβεβαιώνει ότι η επιστροφή του Βραζιλιάνου δεν θα είναι τόσο σύντομη όσο την παρουσίασαν κάποιοι γεγονός που δημιουργεί μια σειρά από άλλα ερωτήματα τα οποία δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε.

Ο 27χρονος (13/02/1985) Τζιόλης έγινε γνωστός από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό την τετραετία 2005-2009 όπου ήταν βασικός στέλεχος της Αθηναϊκής ομάδας. Στη συνέχεια βρέθηκε όπως και άλλοι παίκτες στο στόχαστρο της διοίκησης και στα μέσα του 2009 πήγε δανεικός στη Βέρτερ Βρέμης.

Εκ τότε άρχισε το ευρωπαϊκό σαφάρι πηγαίνοντας κατά σειρά σε Σιένα, Ρασιγκ Σαντατέρ για να καταλήξει στην Μονακό. Ένα ερωτηματικό που μπαίνει κοιτώντας τα στατιστικά είναι ότι προέρχεται από χρονιές με ελάχιστες συμμετοχές γεγονός που πιθανών να παίξει ρόλο στο πόσο σύντομα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!