Την ιστορία την γράφεις μόνο μια φορά

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την πιο σπουδαία μέρα του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα. Οι αναμνήσεις όσων εξελίχτηκαν το βράδυ της 7ης Μαρτίου στο ΓΣΠ θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη όλων μας. Κάθε χρόνος που περνά επιβεβαιώνει ότι η πρόκριση στους 8 του Champions League ήταν ένας άθλος που δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Δεν είναι μόνο η χρεοκοπία της χώρας που κάνει απαγορευτική μια ανάλογη πορεία αλλά και το ότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν μοναδική. Οι αναμνήσεις είναι έντονες με αποκορύφωμα την έκρηξη χαράς  με το που απέκρουσε ο Χιώτης το πέναλτι του Μπάστος. Δυο χρόνια μετά οι φωτογραφίες και τα σχετικά video  φέρνουν δάκρια χαράς αφού θυμίζουν σε όλους τον άθλο της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Κάθε επέτειος πέραν της συγκίνησης και της χαράς δημιουργεί και  σκέψεις για το πώς χειριστήκαμε την τεράστια επιτυχία ως ομάδα και ο καθένας από τους συντελεστές της επιτυχίας ξεχωριστά.

Δυο χρόνια μετά αξίζει να θυμίσουμε μια από τις πιο σημαντικές επισημάνσεις που έκανε τότε ο Στρατηγός:

«Την ιστορία, έχεις την ευκαιρία να τη γράψεις μόνο μια φορά και εμείς την είχαμε και την εκμεταλλευτήκαμε. Θα ήταν πολύ άδικο προς την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και σε όλους αυτούς που μελλοντικά θα τη στελεχώνουν να ζουν μόνιμα υπό τη σκιά αυτής της επιτυχίας. Η φετινή πορεία δεν πρέπει να αποτελέσει φάρο για τους επόμενους προπονητές. Αυτό που έγινε φέτος μπορώ να το χαρακτηρίσω εξωπραγματικό».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!