Τιμωρίες Vs Εισιτήρια διαρκείας

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μαζί με το Συμβούλιο θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα, είναι το θέμα των τιμωριών της έδρας που κουβαλά ο ΑΠΟΕΛ από την περσινή χρονιά. Η αγορά ή ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν, έχει άμεσο αντίκτυπο από την εξέλιξη του θέματος με τα κεκλεισμένων θυρών που καλείται να αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ στις πρώτες αγωνιστικές. Η μείωση μέχρι και 20% στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας δεν αποτελεί κίνητρο για κανέναν οπαδό μας, αν δεν επέλθει  κάποιο τέλος σε αυτό το πρόβλημα.  Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ενώ είναι άγνωστο αν η δικαστική θα παίξει πελλον για τα όσα έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές. Η εξαγορά της ποινής δεν φαίνεται να είναι επιλογή για τη διοίκηση αλλά θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση που να περιορίζει την ανασφάλεια των οπαδών μας  ότι η ομάδα μας πιθανώς να αγωνιστεί και σε άλλα ματς χωρίς κόσμο.

Σε μια περίοδο δύσκολη όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα του κάθε νοικοκυριού καθώς και τα πρόσφατα επεισόδια που εξελίχθηκαν στα τελευταία ματς της ομάδας μας, αποτελούν αναμφίβολα σημαντικούς παράγοντες που αποτρέπουν  τον κάθε οικογενειάρχη να επενδύσει σε εισιτήρια διαρκείας για αυτόν και την οικογένεια του. Προτεραιότητα και μάλιστα άμεση θα πρέπει να αποτελεί και η εξεύρεση λύσης στο θέμα αυτό, που παρουσιάστηκε εντονότερα προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν νοείται, η εταιρεία να πληρώνει ένα αξιοσέβαστο ποσό για επιτηρητές, σε εταιρείες και άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με το θέμα και σε αντάλλαγμα να έχει οικονομικές αλλά και αγωνιστικές επιπτώσεις λόγο αμέλειας καθηκόντων των εταιρειών αυτών.  Ο Πρόεδρος της Εταιρείας την επομένη της Γενικής Συνέλευσης είχε πολύωρη συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ. Το θέμα των επεισοδίων και των τιμωριών θα κυριάρχησαν στην συνάντηση αλλά η συζήτηση από μόνη της δεν αρκεί.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου πρέπει να εξασκήσει πίεση τόσο προς την ΚΟΠ όσο και προς τα υπόλοιπα αρμόδια όργανα έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί ο τρόπος που θα επιβάλλονται, αν θα επιβάλλονται, οι τιμωρίες το συντομότερο. Επίσης καλείται να βρει άμεσα συμμάχους στις διοικήσεις των υπόλοιπων ομάδων που συμπάσχουν μαζί μας έτσι ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν μια νέα πολιτική στην ΚΟΠ όσον αφορά τις τιμωρίες και τις ποινές.

Ο αντίκτυπος που θα έχουν οι αποφάσεις αυτές είναι καταλυτικός όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο μεγαλύτερος και πιο εξασφαλισμένος τρόπος οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και θα πρέπει να διαφυλαχθεί στον μέγιστο βαθμό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!