Τι έδειξαν οι 7 αγωνιστικές

Οι πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι καλό δείγμα γραφής για να προκύψουν κάποια συμπεράσματα. Βλέπουμε όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας να βρίσκουν αρκετές δυσκολίες στο να κερδίσουν τους αγώνες τους. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Οθέλλο και την Σαλαμίνα με το ελάχιστο σκορ ενώ οι χόχοι και ο Απόλλωνας επανήλθαν στις νίκες μετά από απώλειες στους προηγούμενους αγώνες τους. Αεκ και Αελ απώλεσαν βαθμούς μετά την μεταξύ τους ισοπαλία.  ‎Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι μεγάλη. Αν εξαιρέσουμε την ομάδα μας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι βρίσκεται σε ένα εντελώς ξεχωριστό επίπεδο από τις άλλες ομάδες, οι υπόλοιποι ανταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα μετρούν ήδη αρκετές απώλειες. Βλέπουμε επίσης κάθε βδομάδα κάποιους από αυτούς να πετάνε βαθμούς και να απομακρύνονται σιγά σιγά από την κορυφή. Ο Απόλλων αποτελεί αυτή την στιγμή τον μόνο σοβαρό ανταγωνιστή μας, ο οποίος αν και αγωνίζεται στο Γιουροπα κατάφερε να διατηρείται σε απόσταση 4 βαθμών από εμάς.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος στον οποίο βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Ανεξαρτήτως της βαθμολογίας, ο αγώνας όλων με τον ΑΠΟΕΛ θα αποτελεί πάντα ένα καλό κίνητρο για να ανασυνταχτούν και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις. Είναι επίσης και μεγάλη πρόκληση για τους περισσότερος να κερδίσουν τους πρωταθλητές και την ομάδα που κάνει τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να φαίνονται κανονικές.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι σε κάποια φάση μέσα στο πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν και οι συμμαχίες που στο στόχαστρο τους θα έχουν να μην μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ, μετά και το περσινό νταμπλ,  να καταστεί κυρίαρχος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για το τρίτο στην σειρά απαιτεί σοβαρότητα, επιμονή και καθόλου ίχνος υπεροψίας. Κάθε αγώνας κρύβει παγίδες και κάθε αντίπαλος προτάσσει ανάστημα όταν θα αγωνιστεί απέναντι μας. Αυτά είναι το επακόλουθα της αναγνώρισης της ανωτερότητα μας από τον κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει να τα αποδεχτούμε, να συμβιβαστούμε και να τα διαχειριστούμε για να πετύχουμε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε και που προκαλεί κατάθλιψη στους υπόλοιπους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!