Τι έκαναν οι διεθνείς μας

Στον πρώτο από τους δυο αγώνες που θα δώσουν οι εθνικές μέσα στα πλαίσια των προκριματικών του μουντιάλ δεν υπήρξε κάτι απρόοπτο όσον αφορά του παίκτες μας. Αρχίζοντας από τους Κύπριους είδαμε με ικανοποίηση τον Νιόπλια να προτιμά τον Κίσσα για βασικό τερματοφύλακα της Κύπρου. Ο Τάσος είναι μια από τις περιπτώσεις παίκτη που δεν μπορεί να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ αλλά αξίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Εθνική Κύπρου. Στο αρχικό σχήμα της Κύπρου ήταν και ο Χαραλαμπίδης ο οποίος αγωνίστηκε στο άκρο της μεσαίας γραμμής. Η αμυντικογενής τακτική που ακολούθησε η ομάδα δεν του επέτρεψε να κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά αυτό δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

Και πριν τον αγώνα είχαμε εντοπίσει τους κινδύνους που υπάρχουν με τον Αλωνεύτη να προέρχεται από τραυματισμό, κάτι που ίσως να έπαιξε ρόλο για να μείνει στον πάγκο. Ο Στάθης πέρασε στη θέση του Μπίδη για 10 λεπτά και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα ωραίο γκολ.

Βασικός ο Τζιόλης στον πάγκο ο ΚλουκόφσκιΈγινε το αναμενόμενο όσον αφορά τους Τζιόλη και Κλουκόφσκι, με τον πρώτο να αγωνίζεται βασικός στο 0-0 της Ελλάδας και τον Καναδό να μένει στον πάγκο. Ο τελευταίος κρίθηκε ανέτοιμος λόγω της έλλειψης παιχνιδιών και πλέον το ζητούμενο είναι αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα. Πληροφοριακά ο Καναδάς κέρδισε την Κούβα 3-0.

Όπως είναι γνωστό οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Αρχάγγελο με όσους έχουν απομείνει. Ο Γιοβάνοβιτς θα προπονήσει σήμερα την ομάδα ενώ για αύριο έχει δοθεί ρεπό. Στην Κύπρο επέστρεψε ο Αλεξάνδρου και αρχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με στόχο να είναι έτοιμος σε 4-5 εβδομάδες.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!