Τι είπαν οι οργανωμένοι στον Δώνη

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του είχαν χτες την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί παρασκηνιακά στον ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση δεν είναι και το ποιο σύνηθες πράγμα και συνήθως συμβαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Στην προκειμένη ο στόχος της επίσκεψης ήταν να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τον Δώνη και να του μεταφερθούν κάποια ξεκάθαρα μηνύματα σε σχέση με τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας από πλευράς παικτών. Μετά την άφιξη των οργανωμένων ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο προπονητικό κέντρο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας με τον Ερωτοκρίτου να παραμένει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια να αποχωρεί.

Αφού τέλειωσε η προπόνηση, αντιπροσωπία των οργανωμένων, αποτελούμενη από τρία άτομα (νυν και τέως προέδρους του Παν.συ.φι) μίλησαν με τον Δώνη. Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων εξέφρασαν την στήριξη τους προς τον προπονητή και στην συνέχεια του  μετέφεραν  τις ανησυχίες τους για τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας. Του εξήγησαν επίσης την άποψη που έχουν οι οργανωμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ και τον ενημέρωσαν για τις σχέσεις τους με την διοίκηση της Εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Δώνης άκουσε όλα όσα είχαν να του πουν και απαντώντας ανέφερε ότι τον ευχαριστεί ιδιαίτερα η στήριξη τους προς το άτομό του. Είπε επίσης ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για τα διάφορα εσωτερικά θέματα ανάμεσα στις σχέσεις τους με τη διοίκηση και ότι σέβεται τις απόψεις τους.

Κατά την αναχώρηση των οργανωμένων, τα πνεύματα οξύνθηκαν αφού ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με αρκετά άτομα από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων. Το νέο περιστατικό επιβεβαιώνει ότι το γυαλί ανάμεσα σε οργανωμένους και Αντωνίου έχει ραγίσει και μόνο η πορεία της ομάδας θα μπορέσει να αποτρέψει τη δημιουργία πληγών από τα θραύσματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!