Τι ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς;

Ο αγώνας με τον Άρη πλησιάζει και το ζητούμενο μετά το μαζικό rotation της περασμένης εβδομάδας είναι πόσες και ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς αυτή τη φορά. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων υπάρχει και ο δύσκολος αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης στο Ντόνεσκ κάτι που ίσως παίξει το δικό του ρόλο στους παίκτες που θα προτιμηθούν και το Σάββατο. Η λογική λέει ότι και αν ακόμα υπάρξουν αλλαγές αυτές θα είναι περιορισμένου αριθμού έστω και αν ο προπονητής επιμένει ότι δεν έπρεπε να μας εκπλήξει το μέγεθος αυτών που έκανε με την Αλκή. Παίκτες όπως οι Κακά, Γιάχιτς, Σολάρι και Σολωμού εξακολουθούν να χρειάζονται αγώνες για να φτάσουν στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας αλλά αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει μέσα από συνεχόμενους αγώνες, αλλά σταδιακά. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Μπελαϊτς ο οποίος προπονείται καθημερινά σε φουλ ρυθμούς και η μέρα που θα βρεθεί στην αποστολή δεν θα αργήσει. Παρά τις εκτιμήσεις κάποιων ότι αυτό ίσως γίνει και το Σάββατο κάτι τέτοιο θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι Χαραλαμπίδης και Σολάρι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στον τελευταίο αγώνα και ο προπονητής έμεινε αρκετά ευχαριστημένος και από τους δυο αφού ήταν αυτοί που μετά το κακό πρώτο ημίχρονο έκαναν τη διαφορά στην επανάληψη. Με αυτή τη λογική και θέλοντας να τους διατηρήσει σε ετοιμότητα (κυρίως τον Σολάρι) δεν αποκλείεται να αγωνιστούν και με τον Άρη. Στα πολλά που είδαμε εναντίον του Ολυμπιακού ήταν και η διάταξη 4-4-2 με τον Αλμέιδα που πέρασε στον αγώνα δίπλα από τον Σολάρι. Κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει στο Ντόνεσκ αλλά ίσως το δούμε ξανά το Σάββατο εναντίον του Άρη.

Ο αγώνας με τη νεοφώτιστη ομάδα της Λεμεσού δεν έχει διαδικαστικό χαρακτήρα ή τεστ ενόψει Champions League. Αν δε παρουσιαστούμε σοβαροί και αποτελεσματικοί θα δεινοπαθήσουμε κάτι που πρέπει να αποφύγουμε για πολλούς λόγους. Ο πρόεδρος του Άρη και όχι μόνο κάνει όνειρα ότι ίσως μπορέσει να «τσιμπήσει» ένα βαθμό και θα πρέπει να τους κόψουμε ακόμα και τη σκέψη ότι μπορούν να φύγουν από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Σούπερ η  ΣιαχτάρΤο scouting report του Έρακ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και το συμπέρασμα που φαίνεται να προκύπτει είναι πως ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Σιαχτάρ θα είναι ο μεγαλύτερος που μπορεί να έχουμε. Ναι μεν από τον αγώνα της Τετάρτης θα απουσιάσουν οι δυο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της Ουκρανικής ομάδας αλλά η σχετική μελέτη επιβεβαίωσε ότι η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδα του Λουτσέσκου είναι παγκόσμιας κλάσης. Με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και τους αυτοματισμούς οι Βραζιλιάνοι που την αποτελούν μπορούν να αφήσουν εκτεθειμένο οποιονδήποτε αμυντικό μηχανισμό. Με αυτά τα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς καλείται να κάνει και πάλι μαγικά τα οποία θα μεταφέρει στους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που είχαν πότε. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!