Τι θα αλλάξει αύριο;

Παρόλο που ο Ιβάν δείχνει να εμπιστεύεται και να στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο κορμό ποδοσφαιριστών ήταν και παραμένει δύσκολο να προβλέψει κάποιος την εντεκάδα που θα παρατάξει σε κάποιον αγώνα. Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες ο προπονητής μας καλείται αύριο να παρουσιάσει ένα ΑΠΟΕΛ που θα καταφέρει να πάρει το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη. Αν επιπλέον μπορέσουμε να έχουμε και καλή απόδοση θα είναι ότι καλύτερο αφού θα στείλουμε μήνυμα ουσιαστικής ανάκαμψης. Τι θα αλλάξει σε πρόσωπα και τρόπο λειτουργίας της ομάδας για να επιστρέψουμε στις νίκες; Το σίγουρο είναι ότι ο Τρισκόφσκι δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χιώτης θα πάρει τη θέση του Κίσσα αφού φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του ενώ η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη. Η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ είναι εδώ και πολλές εβδομάδες προβληματική. Ότι και αν δοκίμασε ο Ιβάν δεν φάνηκε να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο κεντρικό άξονα όπου οι κάθετες μπαλιές των αντιπάλων αφήνουν εκτεθειμένη την άμυνα μας.

 Γκριτσάροφ και Κόντης είναι εδώ και καιρό οι βασικές επιλογές ενώ η παρουσία του Ζόρζε στον αγώνα με την Αεκ δε φάνηκε να έπεισε τον Ιβάν ότι μπορεί να σπάσει το δίδυμο. Για να δούμε αν αύριο πάρει μια νέα ευκαιρία.

Δεν τίθεται θέμα κόπωσης των Πίντο και Μοραίς είπε κατηγορηματικά την Πέμπτη ο προπονητής μας για τους δυο Πορτογάλους των οποίων η απόδοση είναι βαρόμετρο όχι μόνο στην προσπάθεια να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη αλλά και για να υπάρξουν βοήθειες στον Μαρσίνιο.

Από τι στιγμή που ο αντίπαλος θα αμύνεται μαζικά και αν ακόμα δεχτεί ένα γκολ, το κλειδί της επιτυχίας είναι αν και πως θα μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα της Πέγειας. Το ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με την Αλκή ήταν ίσως το καλύτερο από πλευράς σωστής οργάνωσης. Η πιθανότητα να δούμε ένα άκρως επιθετικό σε πρόσωπα σχήμα με Αλμέιδα και Σολάρι δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το ζητούμενο είναι αν ο Βραζιλιάνος καλύψει από τα δυο άκρα σε διάταξη 4-5-1, έτσι ώστε να χωρέσει στην εντεκάδα και ο Μαρσίνιο.

Όποιους και αν εμπιστευτεί ο Ιβάν ισχύει η δήλωση του ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Ισχύει επίσης ότι θα πρέπει όλοι με πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές να διαχειριστούν αποτελεσματικά την όποια πίεση έχουν αλλά και το ότι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) της ομόνοιας.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Πέγεια θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 27/2 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!