Τι θα γίνει με τη διαιτησία;

Όσο περήφανοι και απαιτητικοί και αν είμαστε με την ομάδα μας δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά και στη διαιτησία. Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο άγονο 0-0 για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και η διαιτησία ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε αυτό. Με τη Δόξα είδαμε τον Αντώνη Χριστοδούλου να μην καταλογίζει ένα καθαρό πέναλτι και στη συνέχεια να φοβάται να δώσει επανάληψη όταν ο τερματοφύλακας κινήθηκε αντικανονικά στην εκτέλεση του Μαντούκα. Τη σκυτάλη στον αγώνα με τον Απόλλωνα πήρε ο βοηθός διαιτητής Σωτηρίου που με την μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου ακύρωσε ένα κανονικότατο τέρμα.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί στους δυο αυτούς αγώνες να είχε τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα του αλλά οι φάσεις στις οποίες αδικήθηκε ήταν τέτοιες που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Η περίπτωση του βοηθού Σωτηρίου χρίζει μεγάλης προσοχής αφού έχει ιστορικό στο να παίρνει καθαριστικές λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος μας.

Το τι θα γίνει με τη διαιτησία είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει πρώτα από όλους ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ καλείται να προστατέψει την ομάδα με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό αφού οι αγωνιστικές αδυναμίες δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για το κύκλωμα που χειρίζεται τα θέματα διαιτησίας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!