Τι θα γίνει με τον Μαντούκα;

Θεωρούμε αχρείαστο να κάνουμε αναφορά για την ποδοσφαιρική αξία του Μαντούκα και το τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι για αυτό που θα μπούμε αμέσως στο ψητό. Το τριετές συμβόλαιο που υπόγραψε ο Μαντούκα το καλοκαίρι του 2010 λήγει σε τρεις μήνες και η παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα. Θεωρητικά ο Μαντούκα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τον ΑΠΟΕΛ αλλά όπως πληροφορούμαστε δεν πρόκειται να λειτουργήσει έτσι. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο παρών στάδιο με τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση να μην γνωρίζουν το δικό τους μέλλον με το τέλος της φετινής χρονιάς. Παρόλα αυτά δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε τον Μαντούκα. Το ότι η περίπτωση ανανέωσης του 33χρονου πλέον Βραζιλιάνου θεωρείται από τη διοίκηση ή και τον προπονητή δύσκολη δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να επιχειρήσουμε έγκαιρα να δείξουμε στον παίκτη ότι τον θέλουμε να παραμείνει.

Διοίκηση και Γιοβάνοβιτς προχώρησαν προ μηνός στις ανανεώσεις των Ατόρνο και Αντωνιάδη οι οποίες κρίθηκαν ως εύκολες. Με η χωρίς τον Γιοβάνοβιτς προπονητή, με ή χωρίς τον Ερωτοκρίτου στην προεδρία μετά τον Μαϊο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Μαντούκα.

Ο Βραζιλιάνος είχε φέτος (μαζί με τον Σολάρι) τα πιο ψηλά συμβόλαια. Η διοίκηση θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα για τόσο ψηλά συμβόλαια αλλά ούτε αυτό αποτελεί λόγο να μην παραμείνει ο Μαντούκα στον ΑΠΟΕΛ.

Θεωρούμε ότι ο λογικός και δίκαιος Μαντούκα θα αντιληφθεί την αλλαγή των δεδομένων όσων αφορά το οικονομικό. Το μόνο που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να προκύψει είναι η χρονική διάρκεια της πιθανής ανανέωσης σε περίπτωση που ο παίκτης επιθυμεί να είναι διετής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!