Τι θα δούμε με τον Εργοτέλη;

H ομάδα μας δίνει σήμερα το τέταρτο και τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της και όπως είναι φυσιολογικό όλοι αναμένουν με αγωνία τα πρώτα δείγματα γραφής. Το σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη θα έχει χαρακτήρα τελικής πρόβας μόνο αν ο Δώνης κρίνει σκόπιμο ότι απαιτείται κάτι τέτοιο. Το χτεσινό πρόβλημα του Αλεξάνδρου αλλά και η κλωτσιά που δέχτηκε ο Βινίσιους στο φιλικό στην Πολωνία είναι παραδείγματα που ίσως βάλουν σε σκέψεις τον προπονητή μας. Το ενδεχόμενο να προφυλαχθούν παίκτες ή ακόμα και αυτοί που θα αγωνιστούν να προσέξουν έχοντας κατά νου τον τελικό που έρχεται, είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη όσον αφορά την απόδοση και το θέαμα που θα δούμε.

Ο Βινίσιους προπονήθηκε κανονικά χτες και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι παρών στον αγώνα της 30ης Ιουλίου αφού το χτύπημα που δέχτηκε δεν ήταν σοβαρό. Και αν ακόμα δεν είναι στο αρχικό σχήμα σήμερα και λόγω Σατσιά θα είναι για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Τα βλέμματα των οπαδών μας που θα βρεθούν στο ΓΣΠ θα είναι στραμμένα στον Καρλάο αφού είναι ο παίκτης που καλείται να δώσει το κάτι παραπάνω στην αμυντική γραμμή. Στα φιλικά και τις προπονήσεις το μεγαλύτερο βάρος δίνεται στο να δέσει το δίδυμο των Βραζιλιάνων (Καρλάο – Αμορίν) και σήμερα θα δούμε το βαθμό ετοιμότητας τους.

Όσον αφορά τους Εφραίμ και Αλωνεύτη από τη στιγμή που ο Δώνης δηλώνει ότι δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

Το επίσημο αντίο του Σατσιά

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας έχει χαρακτήρα και τιμητικής για τον Μαρίνο Σατσιά ο οποίος θα αγωνιστεί για μερικά λεπτά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για τελευταία φορά. Πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί μικρό τελετουργικό για να τιμηθεί ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!