Τι θα δούμε σήμερα;

Οι τραυματισμοί και η ανάγκη για κάποιας έκτασης rotation αναμένεται να οδηγήσουν τον Πασίενσια σε αλλαγές στην εντεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Ερμή. Ο στόχος είναι η νίκη μετά από τρεις σερί ήττες σε champions league και super cup και για να γίνει αυτό θα πρεπει να δούμε την ομάδα να επιτιθεται με ορθόδοξο τροπο και παράλληλα να κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Δύσκολα πράγματα με βάση τους προηγούμενους αγώνες….

Οι Αμορίν, Βινισιους, Χαραλαμπίδης και Πιατκοφσκι έχουν καλες πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα ενώ θα εχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Πασιενσια θα επιμείνει στο σχήμα με έναν επιθετικό στην κορυφή. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση ειναι να βρεθεί ο τρόπος να διασπάσουμε τη διπλή αμυντική ζώνη του Ερμή. Για να γίνει αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η ικανότητα των ακραίων μέσων να έχουν ουσιαστικό και δημιουργικό ρόλο στις μεσοεπιθετικες προσπάθειες.

Ο Στίλιτς που δείχνει να χρειάζεται αγώνες προκειμένου να φορτσάρει θα είναι λογικά στην εντεκάδα και θα ειναι ο παίκτης που θα κληθεί να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στον οργανωτικό τομέα. Τέλος θα δούμε ποιος θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα στους Αντωνιαδη και Αλεξάνδρου μετά που ο πρώτος είχε ένα προβληματικό 90λέπτο με την Αστάνα. Όσο για τον ήδη καταπονημένο Σέρτζιο δεν υπάρχει δυνατότητα να μείνει στον πάγκο εκτός και αν γίνει καποιο πείραμα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!