Τι θα κάνουμε φέτος;

Παρά το ότι ακόμα συζητείται ο αποκλεισμός από το Champions League σιγά σιγά όλοι θα πρέπει να αρχίσουν να επικεντρώνονται στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα δεδομένα όσον αφορά το συγκεκριμένο θεσμό που αποτελεί όχημα για τη συμμετοχή στα προκριματικά του CL είναι γνωστά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η εντύπωση σχετικών και άσχετων είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ εύκολα ή δύσκολα οφείλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ οι απαιτητικοί οπαδοί μας όπως κάθε χρόνο έτσι φέτος αναμένουν ότι αυτό θα γίνει εύκολα και με στυλ. Τα τελευταία χρόνια όμως φτάνουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε το ζητούμενο.

Τα δεδομένα φέτος δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε ουσιαστικό βαθμό. Μπορεί να έχουν γίνει μαζικές αλλαγές στο ρόστερ αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το ποσοστό επιτυχίας των μεταγραφών να μην είναι το επιθυμητό. Η αποπομπή των Πασιένσια και Λεάλ όπως και η δυσφορία για τις επιλογές Μαντούκα επιβεβαιώνουν ότι ο αποκλεισμός από την Αστάνα έχει βαθύτερα αίτια.

Ο Κετσπάγια πλέον καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ που να μεν έχει προοπτικές όπως τονίζει και ο επίσημος ΑΠΟΕΛ αλλά υποφέρει και από τις γνωστές του παθογένειες. Το πρώτο μισό της χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με τη συμμετοχή στο Europa League μέσα από την οποία υπάρχει ξεκάθαρος στόχος για μάζεμα βαθμών.

Με τη λίστα των τραυματιών να περιλαμβάνει ήδη αρκετούς και σημαντικούς παίκτες οι προκλήσεις για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες είναι μεγάλες και η προσδοκία όλων είναι να μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!