Τι θα φέρει ο Καρυπίδης

Ο Γιοβάνοβιτς δικαιολογημένα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκφράσει τη στήριξη του προς τους νεοφερμένους και ιδιαίτερα προς το δίδυμο Μπόρδα και Ζουέλα, που βρίσκεται εδώ και καιρό κάτω από το μικροσκόπιο. Με τα δεδομένα να μην είναι και τα πλέον ενθαρρυντικά και με τον χρόνο να λειτουργεί εις βάρος μας ο προπονητής με το επιτελείο του αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Καρυπίδη, θέλοντας να προσθέσουν ακόμα μια επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Αυτό και μόνο αποτελεί παραδοχή του προβλήματος που υπάρχει με τη δυσκολία προσαρμογής των νεοφερμένων και την εξάρτηση που δεν πρέπει να υπάρχει στη γρήγορη επιστροφή του Ολιβειρα. Η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη από πλευράς ΑΠΟΕΛ, παρόλο που σε τέτοια θέματα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Το ότι η χρεοκοπημένη ομόνοια θέλει να αποδεσμευτεί το πιο ψηλό συμβόλαιο στο payroll της δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια για χαλάστρες.

Η απόκτηση του Καρυπίδη θα προσθέσει στο ρόστερ έναν παίκτη έτοιμο να μπει άμεσα στα δύσκολα αφού θεωρείται έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Γιοβάνοβιτς αφού ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος μας.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τον καθοριστικό τέταρτο προκριματικό στο Europa το ζητούμενο είναι να μπορέσει η αμυντική μας γραμμή να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια και βασική της μορφή, κάτι που δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Ο Αλεξάνδρου ανταποκρίνεται άψογα μέχρι στιγμής αλλά πλέον ο Κλουκόφσκι με το πειστικό βιογραφικό είναι έτοιμος για να πάρει θέση βασικού. Αν θεωρήσουμε ότι και ο Καρυπίδης έχει όλα τα φόντα να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε μια νέα αμυντική τετράδα εν μέσω επίσημων αγώνων.

Τόσο ο Καρυπίδης όσο και Κλουκόφσκι κουβαλούν μαζί τους εμπειρίες που επιτρέπουν να θεωρήσουμε ότι το «δέσιμο» τους με την υπόλοιπη ομάδα δεν θα πάρει χρόνο, έστω και αν ο χρόνος αυτός δεν υπάρχει!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!