Τι κάνει τον πλαστικό χορτοτάπητα ξεχωριστό

Αν και πολλά γήπεδα στην Ευρώπη επιλέγουν λόγω καιρικών συνθηκών τον πλαστικό χορτοτάπητα στην Κύπρο παραμένει κάτι άγνωστο.  Ο επαναληπτικός με την Ααλεσουντ όπως είναι γνωστό έχει και αυτή την ιδιαιτερότητα με τους ποδοσφαιριστές μας να καλούνται από προχτές μέσω των προπονήσεων σε ένα τέτοιο γήπεδο στο πανεπιστήμιο Κύπρου να εξοικειωθούν με το πλαστικό γρασίδι. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει ιδιαίτερο και γίνεται όλη αυτή η κουβέντα; H πιο μεγάλη διαφορά του πλαστικού από το φυσικό είναι ότι στο πρώτο η μπάλα κινείται πολύ πιο γρήγορα στις διάφορες μεταβιβάσεις. Αυτό συμβαίνει σε τόσο έντονο βαθμό που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καθιστά δύσκολη τη σωστή πάσα ακόμα αυτήν που εμείς από την κερκίδα μπορεί να θεωρούμε εύκολη.

Είναι για αυτό που στις τέσσερις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν και ιδιαίτερα στην τελευταία που θα γίνει στο Color Line Stadium, οι ποδοσφαιριστές θα αφιερώσουν τον μέγιστο δυνατό χρόνο με την μπάλα. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει σε γήπεδο του Ααλεσουντ που έχει επιλεχθεί από το προπονητικό τιμ αφού όπως είναι γνωστό μόνο μια προπόνηση μπορεί να γίνει στο γήπεδο πριν τον αγώνα.

Κάτι που απασχολεί το επιτελείο Γιοβάνοβιτς είναι η περίπτωση οι Νορβηγοί να βρέξουν εσκεμμένα το γήπεδο την μέρα του αγώνα, γεγονός που ίσως κάνει δύσκολη την προσαρμογή των παικτών μας, αφού η μπάλα θα ανταποκρίνεται ακόμα πιο παράξενα.

Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και από τη στιγμή που τα γνωρίζουμε το ζητούμενο είναι να βρούμε τους τρόπους να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες συναντήσουμε το βράδυ της Πέμπτης.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!