Τι περιέχει το μενού…

Η αποστολή για την πρόκριση συμπεριλαμβάνει 20,000 άρρωστους ΑΠΟΕΛιστες που ετοιμάζονται να δώσουν το δικό τους στίγμα στον αγώνα. Δεν υπάρχουν βασικοί, αναπληρωματικοί και‎ τραυματίες. Κάθε ένας από εμάς που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΓΣΠ έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο.

Όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν η συνταγή της πρόκρισης περνά και από τις κερκίδες. Το μενού συμπεριλαμβάνει πολλά σπεσιαλιτέ τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας τα γνωρίζει και τα εφαρμόζει. ‎Ας δούμε ένα ένα τι προνοεί το πρωτόκολλο κερκίδας στον αυριανό αγώνα.

Συνθήματα και τραγούδια. Με μπροστάρηδες τους οργανωμένους της Νότιας το γήπεδο θα πρέπει να σείεται από τα τραγούδια και τα συνθήματα μας. Οι οργανωμένοι πολλές φορές πέφτουν στην παγίδα να φωνάζουν συνθήματα που δυστυχώς οι υπόλοιποι οπαδοί δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Τα κλασικά σύνθημα τα οποία έχουν ένα καλό ρυθμό και μπορούν να αντέξουν σε διάρκεια είναι ιδανικά για τέτοιους αγώνες. Η ομάδα ακολουθεί τον ρυθμό και κόσμος εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί και να συμμετέχει.

Σφυρίγματα και φωνή. Ο αντίπαλος θα πρέπει να νιώσει την αύρα μας από την στιγμή που θα πατήσει στο γήπεδο. Τα συνεχόμενα σφυρίγματα κάθε φορά που η μπάλα είναι στην κατοχή τους και τα γιουχαισματα είναι βασικοί παράγοντες αποπροσανατολισμού και αποσυντονισμού της Αστάνα. ‎Είναι μια πετυχημένη συνταγή που κάθε ΑΠΟΕΛιστας ξέρει πόσο καλά δουλεύει στο να αποδιοργανώνει τους φιλοξενούμενους.

Υπομονή και επιμονή. Όταν το έχεις ξανακάνει άλλες 2 φορές στο παρελθόν δεν χρειάζεται να σε πείσει κάνεις ότι μπορείς να το πετύχεις. ‎Οι δύο προηγούμενες μας ανατροπές και προκρίσεις στους ομίλους του ΓΣΠ αποτελούν την τέλεια απόδειξη ότι με υπομονή αλλά επιμονή μπορούμε να κατορθώσουμε τον μεγάλο μας στόχο.

Με άλλα λόγια η συνταγή της πρόκρισης αποτελείται από όλα τα συστατικά που είχαν τα προηγούμενα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ σε πανομοιότυπες περιπτώσεις. Αυτό που απομένει η δική μας όρεξη…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!