Τι προβλέπει το μεταγραφικό πλάνο

Η χτεσινή σύσκεψη προπονητή, διευθυντή ποδοσφαίρου και διοίκησης ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό σκηνικό αφού όπως ήταν γνωστό η πρόκριση στα Play offs θα άνοιγε εκ νέου του κεφάλαιο ενίσχυσης. Όπως προκύπτει ο Πασιένσια ευνοεί την απόκτηση αμυντικού και κατά προτίμηση κάποιου που θα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο άκρο. Αυτό που προέκυψε είναι η απόφαση να αξιολογηθούν παίκτες για το δεξί άκρο και όχι για το αριστερό.

Οι προεκτάσεις αυτής της απόφασης είναι σημαντικές. Καταρχάς προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο Τσόκο δεν υπολογίζεται ως backup του Σέρτζιο γεγονός που τον θέτει αυτόματα και ως φαβορί για αποχώρηση. Η δεύτερη ανάγνωση της απόφασης είναι ότι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έπεισε τον προπονητή ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο.

Με τον Σέρτζιο να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το ζητούμενο είναι να βρεθεί πράγματι ένας παίκτης που μπορεί να θεωρηθεί ισάξια επιλογή και αυτό να γίνει έγκαιρα αφού ίσως χρειαστεί να υπάρχει επιλογή ενόψει Play offs.

Διστακτικοί για επιθετικό

Μια άλλη προέκταση του μεταγραφικού πλάνου αφορά και την περίπτωση απόκτησης επιθετικού. Παρά την προβληματική παραγωγικότητα της ομάδας στους πρώτους τέσσερις αγώνες η χτεσινή σύσκεψη δεν έβγαλε κάποια ουσιαστική απόφαση για το θέμα αφού η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τους Πιατκόφσκι και Λεάλ να κάνουν αυτό για το οποίο ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!