Τι προσδοκίες πρέπει να έχουμε;

Πλησιάζει ο αγώνας με την Bordeaux όπου η ομάδα μας θα παίξει το τελευταίο της χαρτί προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται.  Ο ρεαλιστικός στόχος με βάση την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέσα στην έδρα μας ανεξαρτήτως σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός αποτυπώνει και τη δυναμικότητα του ΑΠΟΕΛ. Δυο ήττες και με ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 1-5. Οι προσδοκίες του κόσμου μοιραία έχουν προσαρμοστεί στα όσα δείχνει η ομάδα και επί Δώνη. Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από το σχετικό γκάλοπ του site μας όπου το 66% του κόσμου κρίνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να βελτιωθεί άμεσα και σε σημαντικό βαθμό.

Παρόλα αυτά και όπως είδαμε στον αγώνα που έγινε στην έδρα των Γάλλων δεν χρειάζεται να κάνουμε την υπέρβαση για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Αν περιοριστούν σε αποδεκτό βαθμό τα ατομικά λάθη  στην άμυνα έχουμε καλές πιθανότητες από η Bordeaux δεν διαθέτει τη σούπερ ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι οι Γάλλοι συνειδητά έχουν στρέψει την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις και άφησαν το θέμα πρόκρισης στην επόμενη φάση στο αν προκύψει.

Ο εγωισμός των παικτών και το γεγονός ότι παίζουν έναν ευρωπαϊκό αγώνα για τη φάση των ομίλων είναι μια παράμετρος που πρέπει να τους βοηθήσει να βρουν τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθουν.

Τέλος πρέπει να θυμίσουμε ότι «είναι κακό για μια μεγάλη ομάδα να συνηθίσει τις ήττες».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!