Τι συμβαίνει με τον Αλμέιδα;

Αν και μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό να φορτώνονται συγκεκριμένοι παίκτες τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας μας υπάρχουν αυτοί που μπορούν και πρέπει να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ο Αίλτον Αλμέιδα, ο παικτάρας ή και ο εξωγήινος όπως αρέσκονται να τον αποκαλούν αρκετοί οπαδοί μας είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστω και με καθυστέρηση επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αλλά μόνο η μορφή του θυμίζει τον παίκτη που ξέραμε. Ο Αίλτον είναι σκιά του παίκτη που έκανε ανάστατες τις αντίπαλες άμυνες και μαζί του υποφέρει όλος ο ΑΠΟΕΛ. Από τα μέσα Ιανουαρίου υποδείξαμε ότι δεν θα έπρεπε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον Αλμείδα για αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Ξέραμε ότι θα χρειαζόταν κάποιο χρόνο για να φορμαριστεί ξανά αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα περνούσαν τόσες εβδομάδες και η απόδοση του θα ήταν κάτω του μετρίου.

Ο Βραζιλιάνος δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει ενώ έστω και αν άργησε να επανέλθει σε σχέση με τους Μαντούκα και Μαρσίνιο που είχαν παρόμοιο πρόβλημα, εδώ και καιρό θεωρείται από το τεχνικό τιμ έτοιμος.  Διαψεύστηκαν και οι οπαδοί μας που με δόση ειρωνείας έλεγαν ότι θα επιστρέψει και θα είναι ο γνωστός Αλμέιδα στους αγώνες με την Λυών, αφού στο Ζερλάν ο Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να τον κάνει αλλαγή..

Η τεχνική ηγεσία και όσοι είναι κοντά στον παίκτη γνωρίζουν ότι ένα προσωπικό θέμα τον απασχολεί σε τόσο βαθμό που επηρεάζει και την απόδοση του και κάνουν υπομονή. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και εμείς απαιτώντας όμως σύντομα να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο Αίλτον πρέπει να φάνει δυνατός εντός και εκτός γηπέδων.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!