Τι συμβαίνει με τον Μιχάλη Μορφή;

Θα επιχειρήσουμε σήμερα να αγγίξουμε το ευαίσθητο και επίμαχο θέμα Μιχάλη Μορφή. Ο τερματοφύλακας μας βρίσκεται εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο πολλών οπαδών μας και το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Είναι ξεκάθαρο πως ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί πλέον να νιώσει άνετα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, αφού δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η όλη του παρουσία. Και αυτό γιατί έχει τεράστιες ικανότητες τις οποίες όμως σπάνια βλέπουμε.

Έγινε πολύς λόγος κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σάλκε για την ευθύνη που φέρει ή όχι στα τέσσερα τέρματα που δεχτήκαμε. Ήταν και είναι πάρα πολύ αυτοί που βρήκαν την εύκολη λύση να καταλογίσουν στον Μορφή την ευθύνη τόσο για τα τέρματα όσο και για αποκαρδιωτική εμφάνιση που οδήγησε στη συντριβή. Έχουμε την άποψη ότι μόνο ένα από τα τέσσερα τέρματα που δέχτηκε ίσως να μπορούσε να αποφευχθεί, με τον κόσμο όμως να αμφισβητεί την κάθε κίνηση του Μορφή είναι μάταιο να προσπαθεί κάποιος να πείσει για το αντίθετο.

>

Ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης μας δείχνει να παρασύρεται από την μουρμούρα της κερκίδας αφού στον αγώνα με τη Σάλκε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κοιτούσε επίμονα στην κερκίδα θέλοντας να καταλάβει τις αντιδράσεις και απόψεις του κόσμου.

Καθόλου τυχαίες με τα όσα συμβαίνουν δεν είναι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ή και εικασίες ότι την Κυριακή θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ο Χιώτης. Όσοι θεωρούν τον Μορφή ανεπαρκή απαιτούν κάτι τέτοιο έστω και αν δεν έχουν πειστεί ότι ο Χιώτης είναι καλύτερος και ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης απόφασης. Είτε θα στηρίξει και θα δώσει εκ νέου μια ευκαιρία στον Μορφή, είτε θα προτιμήσει την εύκολη λύση του να επαναφέρει τον Χιώτη κάτω από τα δοκάρια.

Πάντως στο τέλος της ημέρας ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τον Μιχάλη Μορφή να επανέλθει στις καλές του μέρες είναι ο ίδιος. Έχει γίνει πολύς θόρυβος για την επιρροή που είχε πάνω του ο Σάβιτς, ο τρόπος που τον αντιμετώπιζε ο Ουζουνίδης και πολλά άλλα τα οποία όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία ή τον λόγο που ήταν κατά καιρούς κέρβερος ή πελαγοδρομημένος.

Ο κόσμος με τη σειρά του καλείται να κάνει υπομονή και να στηρίξει όπως πράττει εξάλλου με όλους που αποτελούν τον οικοδόμημα που λέγεται ΑΠΟΕΛ.

______________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Δίπλα στην αρρώστια μας!!

Ως Σύνδεσμος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οκτώ χιλιάδες πιστούς ΑΠΟΕΛίστες που έδωσαν δυναμικά το παρών τους στον αγώνα της Τρίτης ενάντια στους Γερμανούς. Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική και είμαστε σίγουροι ότι αν η έκβαση του αγώνα ήταν διαφορετική θα μιλούσαμε για μία από τις καλύτερες παρουσίες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα στο ΓΣΠ.

Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την βαριά ήττα που δεχθήκαμε και καλούμε αυτούς τους πιστούς και πωρωμένους οπαδούς του Θρύλου, που ήταν στο γήπεδο με την Σάλκε, να συνεχίσουν με την ίδια τρέλα αυτή την Κυριακή κόντρα στην Αελ. Η ομάδα της Λεμεσού έρχεται με βλέψεις για καλό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα και εμείς θα είμαστε δίπλα στο Θρύλο, δίνοντας τις δικές μας μάχες στην κερκίδα, για να σιγουρέψουμε ότι οι αντίπαλοι θα φύγουν από την πόλη μας με σκυμμένο το κεφάλι.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο που θα πάει γήπεδο να περάσει πριν τον αγώνα από το οίκημα μας, αφού όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε πορεία για να πάμε στο γήπεδο. Θα σας περιμένουμε στο Fan Club από τις 4.30 μ.μ για να κάνουμε αρχή με τις πορείες για φέτος με τον πλέον εμφατικό τρόπο, με μια πορεία που μόνο οι πορτοκαλί οπαδοί ξέρουν να κάνουν.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του και μόνο ποτέ τον Θρύλο δεν θα αφήσουμε!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ-αελ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!