Τον θεωρεί χαρισματικό σκόρερ

Ο Μαντούκα έκανε τη γνωστή πλέον τοποθέτηση του για το σκεπτικό μιας ακόμα μεταγραφής. Σχολιάζοντας τον Πιατκόφσκι ο διευθυντής ποδοσφαίρου είπε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ που προέρχεται από δυο πολύ καλές χρονιές.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ολοκληρώσαμε τις κινήσεις που θέλαμε να κάνουμε μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας με την απόκτηση του Mateusz Piątkowski. Ήταν το είδος του επιθετικού που ψάχναμε. Ένα είδος που έλειπε από τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που βλέπει συνεχώς στόχο, είναι δυνατός και με εκτόπισμα και με πολύ καλές τοποθετήσεις εντός και εκτός της περιοχής. Όλα αυτά του δίνουν το χάρισμα να σκοράρει πολύ συχνά. Τα στοιχεία αυτά τα επιβεβαιώσαμε μετά από αρκετή μελέτη του ποδοσφαιριστή και πληροφορίες που συλλέξαμε από ανθρώπους που τον παρακολούθησαν στην Πολωνία.

Ο Mateusz Piątkowski πραγματοποίησε δύο πολύ καλές χρονιές στο Πολωνικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ήδη έχει ενσωματωθεί με την ομάδα για να προσαρμοστεί στα πλάνα του προπονητή.

Πλέον από πλευράς προγραμματισμού είμαστε έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουμε ενώπιον μας, για πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Απομένει η αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας μέσα από τις προπονήσεις για να παρουσιαστεί ένα σύνολο δυνατό και ανταγωνιστικό που θα πετύχει τους διαχρονικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ.

Ευχόμαστε στον Mateusz Piątkowski καλή επιτυχία. Να πετύχει με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ πολλά γκολ και να βοηθήσει έτσι την ομάδα για να κατακτήσει τίτλους.

Καλώς όρισες Mateusz.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!