Τον περιμένει βαριά τιμωρία

Όσοι μελέτησαν το παρελθόν του και τον παρορμητικό χαρακτήρα του δεν ξαφνιάστηκαν από την ενέργεια του να δείξει το μεσαίο του δάκτυλο στο διαιτητή. Ο Πάουλο Σέρτζιο φέρνει νέα ήθη και έθιμα στον ΑΠΟΕΛ τα οποία είτε πρέπει να αποδεχτούμε, είτε ο ίδιος θα πρέπει να αποφύγει εάν η διοίκηση τα θεωρεί τραβηγμένα. Πάντως ο Ερωτοκρίτου καταδίκασε την ενέργεια του προπονητή δημόσια και ακόμα μεγαλύτερη σημασία θα έχει πως θα χειριστεί το θέμα στις μεταξύ τους συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση ο Πάουλο Σέρτζιο και κατ΄επέκταση ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται υπό κατηγορία και η τιμωρία θεωρείται δεδομένη. Η ΟΥΕΦΑ είναι υπερευαίσθητη σε τέτοια θέματα και παραδοσιακά επιχειρεί να επιβάλλει παραδειγματικές τιμωρίες.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Σέρτζιο δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας στους επόμενους αγώνες για τον 4ο προκριματικό του Europa League. Το πρόβλημα για την ομάδα μας ενδεχομένως να είναι πολύ πιο σοβαρό αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες που θέλουν τον Ντα Κρουζ να αδυνατεί να επιστρέψει σύντομα στον πάγκο της ομάδας μας. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο βοηθός προπονητής είναι τέτοιο που επιβάλει να απέχει από οτιδήποτε προκαλεί εντάσεις.

Όσοι γνωρίζουν τις ικανότητες του Ντα Κρουζ και την επαγγελματική συνύπαρξη του με τον Σέρτζιο θεωρούν ότι η απουσία του δημιουργεί ένα σημαντικό κενό. Και αυτό γιατί είναι το άτομο που μπορεί να «διαβάσει» καλύτερα από οποιονδήποτε τον αγώνα και να δώσει χρήσιμες συμβουλές.

Με αυτά τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δώσει τους νέους αγώνες της χρονιάς χωρίς προπονητές στον πάγκο του και με τον γυμναστή να προσπαθεί να μεταφέρει τις οδηγίες του Σέρτζιο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!