Τορναρίτης προ των πυλών;

Με την εμπιστοσύνη και αποδοχή της διοίκησης να μειώνεται καθημερινά σαν αποτέλεσμα των λανθασμένων χειρισμών σε πολλά θέματα αλλά και με το οικονομικό πρόβλημα να διογκώνεται, η λύση που φαίνεται να αξιολογεί σοβαρά ο πρόεδρος της εταιρείας φαίνεται να ακούει στο όνομα Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο Κυριάκος Ζιβανάρης θέλει για τους πιο πάνω λόγους να ενισχύσει το συμβούλιο του. Ο Τορναρίτης με τη σειρά του παρουσιάζεται θετικός στο να εμπλακεί με τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ έστω και αν δεν θα κατέχει τη θέση του προέδρου.

Ποιες είναι οι προθέσεις του παρεξηγημένου και αμφιλεγόμενου παράγοντα ο οποίος και στο παρελθόν προσπάθησε να εμπλακεί στα διοικητικά και ποιος θα είναι ο ρόλος του σε περίπτωση που εναχθεί στο διοικητικό συμβούλιο είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αν λάβουμε υπόψη το προηγούμενο πέρασμα του από τα διοικητικά του ποδοσφαίρου το μόνο που μπορεί να θέλει κάποιος είναι τα λεφτά του και αυτό αν δεν κάνει κουμάντο ο ίδιος. Θα δεχτεί όμως ο έμπειρος πλέον Τορναρίτης κάτι τέτοιο; Αναμονή λοιπόν αφού σύντομα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των επαφών.

Μας δουλεύει κανονικά ο Πορτογάλος
Κανονικά δεν έπρεπε να γράφουμε στον πληθυντικό αφού αν ο Φερναντές κοροϊδεύει κάποιους είναι το ιατρικό τιμ, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση μας. Θυμίζουμε ότι προ ημερών τέθηκε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και στη συνέχεια ταξίδεψε με άδεια της διοίκησης στην Αγγλίας για διαβουλεύσεις με την Ιπσουιτς. Όπως προκύπτει όμως από επίσημη ενημέρωση της Αγγλικής ομάδας ο παίκτης μας προπονείται και σύμφωνα με πληροφορίες μας εντυπωσιάζει.

>

Το όλο θέμα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όποιον επικαλείται τραυματισμό χωρίς πραγματικά να έχει πρόβλημα.

Με σημαντικές απουσίες και σήμερα
Φερναντές, Φλορέα, Σεγκιρί, Καψής, Σατσιάς, Κόντης, Μορφής και Δασκαλάκης δεν υπολογίζονται για το σημερινό αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Άρη και ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει και αυτή τη φορά να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα του. Η αμυντική γραμμή ξέμεινε από κεντρικούς οπισθοφύλακες και στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν θέση οι Μοραίς και Μρουσέρ.

Παρά τα προβλήματα η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο αν δε θέλουμε να δημιουργήσουμε αχρείαστο άγχος σε όλους.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι πλέον φτωχότερη αφού αυτή την βδομάδα χάσαμε ένα καλό φίλο και συν-ΑΠΟΕΛιστα. Σύσσωμος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δίνει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Πέτρου Χριστοφή ο οποίος μας άφησε στα 30 του χρόνια. Ο Πέτρος ήταν μέλος του συνδέσμου μας εδώ και αρκετά χρόνια αφού το ΑΠΟΕΛ ήταν το πάθος της ζωής του και για αυτό ως ένδειξη φόρου τιμής αποφασίστηκε όπως αυτή την Κυριακή, στο παιχνίδι με την Ένωση, να τηρηθεί μονόλεπτη σιγή προς τιμή του ενώ ο σύνδεσμος δεν θα μεταφέρει πανό και τύμπανα στο γήπεδο. Όπως αντιλαμβάνεστε η κερκίδα μας δεν θα είναι όπως συνήθως για αυτό καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όπως σεβαστεί την απόφαση των οργανωμένων.

Καλό ταξίδι Πέτρο και ο Θεός μαζί σου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!