Τους ένωσε το κοινό συμφέρον

Μπορεί να προκαλεί δικαιολογημένες απορίες το διετές συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον 33χρονο πλέον Μακρίδη αλλά οι υπεύθυνοι έκριναν ότι αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο για τον συγκεκριμένο παίκτη. Η επιστροφή του κοντού στον ΑΠΟΕΛ μετά από 7 χρόνια έγινε γιατί έτσι εξυπηρετείται το κοινό συμφέρον. Για την ομάδα μας ισχύει αυτό γιατί προσθέτει στο ρόστερ της έναν έμπειρο παίκτη που μπορεί να δώσει όλων των ειδών τις λύσεις στην μεσαία γραμμή κάτι που χρειαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό.

Ο Μακρίδης μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή των Μοράις και Βινίσιους στις εγχώριες διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο ο Μαντούκα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ακόμα μια μεταγραφή αν επιβεβαιωθεί ότι βρήκαμε τον αντι Λάνιγκ.

Αν και στο τέλος της καριέρας του ο Μακρίδης εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης που μπορεί να λειτουργήσει σωστά στο ένας εναντίον ενός κάτι που έχει τρομερή ανάγκη η ομάδα μας, ενώ η εμπειρία του είναι μια παράμετρος κρίνεται αναγκαία και δεν μπορεί να αναπληρωθεί εύκολα από κανέναν νεαρό και ταλαντούχο.

Για τον Μακρίδη τα κίνητρα είναι πολλά. Στο τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του απόλυτα δικαιολογημένα διάλεξε την κορυφαία ομάδα της Κύπρου. Σε αυτήν θέλει να κερδίσει ξανά πρωταθλήματα αλλά και να ζήσει για πρώτη φορά την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!