Τους κρατούν μυστικούς μέχρι αύριο

Η απαίτηση μας είναι απλή, εφικτή και ξεκάθαρη όσον αφορά την παρέα των έξι που θα έχει την ευθύνη του αγώνα. Παρά το σπρώξιμο που είχε η Αελ κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τη διαιτησία, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου. Ο ΑΠΟΕΛ απαιτεί και του αρκεί ένα 50-50, αφού τα υπόλοιπα που χρειάζονται για τη νίκη-τίτλος μπορεί να τα φέρει εις πέρας. Η διοίκηση Σοφοκλέους είναι εδώ και εβδομάδες στην πρίζα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα αφού βλέπει την ομάδα να αδυνατεί να ανταποκριθεί. Από την άλλη η διοίκηση Πετρίδη καλείται στον τελευταίο και πιο καθοριστικό αγώνα να προστατέψει την ομάδα από τυχόν διαιτητικά λάθη.

Οι δυο ομάδες έχουν βολιδοσκοπηθεί ανεπίσημα από τον Κουτσοκούμνη για το θέμα διαιτησίας για τις σκέψεις-απόψεις τους και το μόνο που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί η εξάδα. Αυτό δεν θα γίνει σήμερα όπως συνηθίζεται αλλά το πρωί του Σαββάτου. Η ΚΟΠ με αυτό τον τρόπο θέλει να προστατέψει για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τους διαιτητές από τις πιέσεις και ενοχλήσεις που πιθανών να δεχτούν.

Το γεγονός ότι θα υπάρξουν έξι διαιτητές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα γίνουν λάθη και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με το θέμα. Το ζητούμενο για τους έξι και αυτούς που τους ορίζουν είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι για να κάνουν το αυτονόητο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!