Τους πορτοκαλί δεν μπορούν να τους ανακαλέσουν

Το Λευκόθεο πρέπει να γίνει για πρώτη φορά φέτος καμίνι για να στείλουμε σε όλους το μήνυμα ότι παρά τα όποια προβλήματα το ΑΠΟΕΛ θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Το απόλυτο σερί νικών θα δοκιμαστεί πραγματικά απέναντι στον Κεραυνό αφού η ομάδα του Στροβόλου θεωρείται ο βασικός μας αντίπαλος και φέτος. Είναι και αυτοί αήττητοι και τυχόν νίκη θα μας δώσει το βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα, έστω και αν αργούν ακόμα τα play offs.

Οι παίχτες του Γιάννη Χριστόπουλου δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Κεραυνό, ενώ η νίκη επί της Έθα στα μέσα της εβδομάδας επιβεβαίωσε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μεγάλη ευχαρίστηση προκάλεσε η πολύ καλή απόδοση των δύο νεοαποκτηθέντων Buljan και Tiggs στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού οι βοήθεια όλων είναι αναγκαία. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει ακούει πάλι στο όνομα του Arthur Lee που η ομοσπονδία αποφάσισε να αποσύρει το δελτίο ταυτότητας και αν δεν ξαναεγγραφεί πριν το παιχνίδι με τον κεραυνό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι παίχτες μας καλούνται πάλι να αγωνιστούν και να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που δεν αφορούν το αγωνιστικό. Το κλίμα μεταξύ των παιχτών είναι εξαιρετικό και όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του παιχνιδιού και το προβάδισμα που θα πάρει η ομάδα από ενδεχόμενη νίκη. Η ομάδα του μισθοφόρου Jojo είναι ο βασικότερος μας αντίπαλος για το φετινό τίτλο και μια δεύτερη επιτυχία κόντρα σε αυτούς θα μας ανεβάσει τη ψυχολογία και δίνει το πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται.

Αντίστροφη μέτρηση για Δόξα
Η επιστροφή και του Τρισκόφσκι στον Αρχάγγελο σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Δόξα όπου ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Η ομόνοια θα κερδίσει σήμερα την Πάφο και έχοντας αυτό ως δεδομένο, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη. Ο Γιοβάνοβιτς ίσως αναγκαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού ο Αναστασιάδης νόμισε ότι ο Πουρσαϊτίδης είναι 24 χρονών και όχι 34!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!