Τους χρωστάμε κάτι

Το +5 που απολαμβάνει η Αελ προήλθε από τα δικά μας λάθη και παραλήψεις. Τώρα έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να τους δείξουμε ότι η φιέστα τίτλου που έχουν στήσει εδώ και μέρες και θα κορυφωθεί την Κυριακή είναι βεβιασμένη. Αν είναι μια ομάδα που μπορεί να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ναι, είναι εξαιρετικά δύσκολο , όχι όμως πιο δύσκολο από τα όσα απίστευτα πέτυχαν φέτος ο Γιοβάνοβιτς και τα χρυσά του παιδιά. Βασικό ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί η ομάδα (για πρώτη φορά σε αγώνα με την Αελ) προσηλωμένη και αποφασισμένη.. Είναι η ώρα των παικτών οι οποίοι αν και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου μπορούν να φτάσουν στη νίκη και να μειώσουν τη διάφορά στους 2 βαθμούς. Είναι τότε που θα αρχίσει πάλι να τρέμει η γη και να φοβούνται. Η ομάδα πάει στον αγώνα της Κυριακής με τις καλύτερης προϋποθέσεις. Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε όλους στον Αρχάγγελο να κάνουν  ένα ψυχολογικό restart και να συνειδητοποιήσουν ότι το Champion League τελείωσε. Θεωρούμε πολύ σημαντική αυτή την παράμετρο , πιο σημαντική και από το ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Η προσήλωση στον αγώνα με την Αελ θα βοηθήσει τους παίκτες να πετύχουν πιο εύκολα τον στόχο που είναι η νίκη. Θεωρούμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο στόχος για δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα που είναι η δίοδος για συμμετοχή στους ομίλους πάει περίπατο.

Πέραν της ψυχολογικής προετοιμασίας, οι παίκτες πήραν τις ανάσες που χρειάζονταν όσον αφορά τη σωματική κούραση και λογικά θα μπορέσουν να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα της χρονιάς. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μόνο κάποιοι μπορούν να θεωρηθούν καταπονημένοι από τη φετινή υπερπροσπάθεια.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, τον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσει η Αελ και το ότι η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου βολεύεται και με την ισοπαλία. Το αγωνιστικό πλάνο και η απόδοση των παικτών-κλειδιά θα κρίνει πολλά οπότε οι αποφάσεις που θα πάρει και ο ίδιος είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!