Τους χρωστάμε κάτι

Διαβάζουμε από χτες στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού παραρτήματος ότι θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να μας κερδίσουν την Κυριακή. Κίνητρο τους είναι να αποφύγουν το ρεζίλεμα που εξυπακούεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον μεταξύ μας αγώνα. Η θέληση τους αυτή δεν πρέπει να μας ξενίζει αφού και εμείς αν ήμασταν στη θέση τους κάπως έτσι θα λειτουργούσαμε. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου το γόητρο των δυο ομάδων είναι πιο ισχυρό κίνητρο από τους βαθμούς της νίκης. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής αλλά αν κάνουμε μια αναδρομή στο χρόνο θα θυμηθούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να θέλουμε να τους κερδίσουμε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις τρεις συνεχόμενες ήττες πέρσι οι οποίες εκτός του ότι έδωσαν τον τίτλο στην ομάδα του Λεμονή έκαναν την ομάδα μας περίγελο των κινέζων;

 

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα κυρίως ψυχολογικά έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στην όποια εξέλιξη θα έχει ο αγώνας. Οι δυο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά πλέον τι θα βρουν απέναντι τους και θα προσαρμόσουν το πλάνο τους ανάλογα. Για την ομάδα και αυτή τη φορά το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να μπλοκάρουμε τα άκρα και να μπορέσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Όπως λένε πάντα αν παίξουμε για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσουμε, οπότε και αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

 

Οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα μετά το χτεσινό ρεπό και σε έναν ακόμα αγώνα ο Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μποαβεντούρα. Αυτό θα αναγκάσει τον Σέρβο τεχνικό να αναπροσαρμόσει το πλάνο του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Οι δυο επιλογές είναι να μεταφερθεί ο Πουρσαϊτίδης στο αριστερό άκρο και να καλύψει το δεξί ο Σολώμού και η άλλη να επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Ηλία. Θυμίζουμε ότι η πρώτη επιλογή προτιμήθηκε στον αγώνα του δευτέρου γύρου με τον Σολωμού να περνά δύσκολες στιγμές.

Διευθετήσεις για τους ανατολικούς

«Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ υπενθυμίζει τους κατόχους διαρκείας της Ανατολικής κερκίδας ότι στον αγώνα της Ομάδας μας με την Ομόνοια αυτή την Κυριακή οι θέσεις τους στην Ανατολική δεν θα ισχύουν. Οι κάτοχοι διαρκείας της Ανατολικής θα μπορούν να καταλάβουν οποιαδήποτε ελεύθερη θέση στα πιο κάτω τμήματα του άνω διαζώματος της Δυτικής κερκίδας: 301 – 309 – 310 – 401 – 402 – 406 – 407

Για να εισέλθουν στα πιο πάνω τμήματα θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα διαρκείας τους στις θύρες Δ1 ή Δ6 του Σταδίου ΓΣΠ.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να εισέλθουν στη Νότια κερκίδα αφού πρώτα στείλουν γραπτό μήνυμα στο 96 844 444 με το ΟΝΟΜΑ και τη ΘΕΣΗ τους. Θα δικαιούνται έτσι να εισέλθουν στη Νότια κερκίδα προσκομίζοντας απλά την κάρτα τους στις εισόδους της Νότιας κερκίδας. Σημειώνεται πως σε αυτή την περίπτωση η κάρτα τους δεν θα είναι έγκυρη για είσοδο στη Δυτική κερκίδα.

Όσοι επιθυμούν να καταλάβουν θέση στη Νότια κερκίδα θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα μέχρι την Πέμπτη, 7 Απριλίου, ώρα 09:00 το πρωί. Όσα μηνύματα σταλούν μετά την προκαθορισμένη ώρα δεν θα ληφθούν υπόψη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!