Του γυάλισε ο Μικέλ Μπέκμαν

Ο 29χρονος Δανός επιθετικός Μικκέλ Μπέκμαν είναι ο υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι προσπάθειες της διοίκησης της τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Νορτζέλλαντ που συμμετείχε φέτος στους ομίλους του Champions League ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και αν τελικά κλείσει η μεταγραφή θα είναι μετά που θα ικανοποιηθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Δανέζικης ομάδας. Όπως πληροφορούμαστε αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή το κόστος αγοράς θα κυμαίνεται στις 200 χιλιάδες ευρώ. Ο Μπέκμαν κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος και το γεγονός ότι σύντομα λήγει το συμβόλαιο του αναγκάζει την ομάδα του και τον ίδιο να αξιολογούν όλα τα δεδομένα. Το όνομα του σύμφωνα με το sky sports απασχόλησε ομάδες στην Αγγλία αλλά δεν υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Τα επόμενα δυο εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά για το αν θα κλείσει ή όχι η μεταγραφή αφού η πλευρά του παίκτη είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ όπως επίσης και η ομάδα του και το τι απομένει είναι το αν θα αποδεχτούν την πρόταση που τους έχει γίνει.

Ποιος είναι Μπέκμαν

Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι ο Μπέκμαν παρουσιάζεται σε κάποια sites ως ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται περισσότερο στην αριστερή πλευρά. Θεωρείται όμως παίκτης που μπορεί να παίξει και στην κορυφή όπως επίσης και στη δεξιά πλευρά. Αν ισχύουν όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε γιατί ο Γιοβάνοβιτς έδωσε και μάλιστα εσπευσμένα το πολυπόθητο ΟΚ.

Ο Μπέκμαν (24/10/83) αγωνίζεται στη Νορτζέλλαντ τα τελευταία δυο χρόνια και φέτος είχε συμμετοχή στους 5 αγώνες (βασικός) που έδωσε η ομάδα του στο Champions League ενώ σκόραρε με απευθείας χτύπημα φαουλ στον αγώνα με τη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα είχε 15 συμμετοχές (9 βασικός) ενώ σκόραρε 4 φορές. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 9 Δεκεμβρίου ενώ από τότε δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Δανία λόγω του χειμώνα.

Πριν την Νορτζέλλαντ ο Μπέκμαν αγωνίστηκε στη Ράντερς μια μικρομεσαία ομάδα της Δανίας για μια τριετία η οποία όταν υποβαθμίστηκε το 2011 αναγκάστηκε να πουλήσει τον παίκτη ο οποίος ως βασικός έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να κερδίσει η ομάδα του πέρσι το πρωτάθλημα.

Φάσεις από τον αγώνα με τη Γιουβέντους και το γκολ που πέτυχε 

 Highlights του Μπέκμαν από την παρουσία του στη Ράντερς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!