Το άξιο τριάρι του ΑΠΟΕΛ

Η επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση υποβάθμισαν τη φετινή παρουσία ενός παίκτη που από πέρσι δίνει το δικό του στίγμα και αρχίζει να γράφει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Αναφερόμαστε στον Μάριο Αντωνιάδη του οποίου η βελτίωση και εξέλιξη είναι μοναδική και άξια αναφοράς. Τον τελευταίο ένα χρόνο η παρουσία του Αντωνιάδη είναι τέτοια που πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχει καθιερωθεί ως βασικός στην ομάδα αγωνιζόμενος ως βασικός στη θέση του αριστερού μπακ. Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή αφού η ανεπάρκεια του Καπράλ πέρσι ανάγκασε τον Δώνη να αναζητήσει λύσεις όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση. Επιστρατεύτηκε λοιπόν ο κεντρικός αμυντικός Αντωνιάδης και παρά τις δυσκολίες έδειξε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου αυτό που ξέρει και ο ίδιος ο παίκτης, ότι δηλαδή κλήθηκε από το πουθενά να μάθει μια νέα θέση που απαιτεί να έχει εξαιρετικές αμυντικές αλλά και επιθετικές ικανότητες. Ο Αντωνιάδης προσαρμόστηκε και ανταποκρίθηκε πολύ πιο εύκολα στο αμυντικό κομμάτι ενώ δουλεύει και είναι φανερό στο να γίνει καλύτερος στο επιθετικό.

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League αλλά και η ανάγκη-στόχος για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος οδήγησαν τη διοίκηση και τον Δώνη στην απόφαση για ενίσχυση. Η άποψη ότι ο Αντωνιάδης δεν αρκεί και πως ίσως να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οδήγησαν στην απόκτηση του τεράστιου ονόματος Ρίισε.

Ούτε ο εμβληματικός αλλά για μήνες ανέτοιμος Νορβηγός μπόρεσε να «απειλήσει» το Μαριουην. Ο Αντωνιάδης είναι ο παίκτης που εξακολουθεί να δίνει τις καλύτερες λύσεις ως τριάρι, έστω και αν ο Ριισε θεωρείται πλέον έτοιμος.

Η ωριμότητα, εργατικότητα και πρόοδος του Αντωνιάδη είναι άξια αναφοράς και είμαστε σίγουροι ότι αν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να έχει την πορεία που θέλει στον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!