Το ένα φέρνει το άλλο

Όσο ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να κερδίζει αναπόφευκτα η προσοχή όλων θα στρέφεται σε επιμέρους θέματα όπως το πότε θα κριθεί και μαθηματικά ο τίτλος, το ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play offs απέναντι στην ομάδα αλλά και στα οφέλη που θα έχουμε από τη γρήγορο κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα είναι σημαντικά αλλά τίποτα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από το πιο απλό και σημαντικό που είναι να κερδίζουμε τον αμέσως επόμενο μας αγώνα. Η Αελ είναι μια ομάδα του ύψους και του βάθους και την οποία στο Τσίρειο ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις.. Έχουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στην Κύπρο αλλά αυτό θα πρέπει να αποδείξουμε σε ακόμα λίγους αγώνες και σίγουρα το Σάββατο. Το καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Αελ που έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος για να αποφύγει τον γκρούπ των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-12. Στις δεδομένη απουσία του Μποαβεντούρα προστέθηκε και αυτή του Μαντούκα ενώ και ο Μιχαήλ συνεχίζεται να ταλαιπωρείται. Έστω και αν θα στερηθούμε των υπηρεσιών του πρώτου μας σκόρερ υπάρχουν οι λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να πάρει το ζητούμενο.

Το ντεφορμάρισμα του Μαρσίνιο ίσως αυτή τη φορά οδηγήσει σε διαφοροποίηση πλάνων αφού και ο Σολάρι έστειλε το δικό του μήνυμα ετοιμότητας και διάθεσης να αρπάξει την όποια ευκαιρία του δίνει ο Γιοβάνοβιτς. Μέχρι το Σάββατο μεσολαβούν αρκετές μέρες και μέσα από τις προπονήσεις και όχι μόνον ο προπονητής μας θα καταλήξει στο πλάνο που θεωρεί καλύτερο.

Δύσκολο αλλά θα το παλέψουμεΟ κόσμος θέλει αλλά αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν για να σπάσουμε το ρεκόρ προσέλευσης, αφού απαιτείται να διαθέσουμε περισσότερες από 15 χιλιάδες εισιτήρια. Η προσπάθεια φαίνεται ότι θα γίνει αφού μερίδα κόσμου προσπαθεί να δημιουργήσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα (3.30) προσφέρεται για να πάει αρκετός κόσμος στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!