Το ήξεραν όταν τον όριζαν

Γράψαμε έγκαιρα ότι ο ορισμός του Αναστασίου για το ντέρμπι της αγωνιστικής ήταν μια ατυχέστατη έως ύποπτη απόφαση του Κωστάκη Κωνσταντίνου και της παρέας του. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής αποδείχτηκε λίγος και ήταν η επιβλητικότητα και ψυχραιμία των παικτών μας που βοήθησαν να τελειώσει ο αγώνας. Η απόφαση του να καταλογίσει ένα πέναλτι το οποίο τολμήσαμε να θεωρήσουμε ως τραβηγμένο δυσανασχέτησε ακόμα και δικούς μας. Ο τηλεοπτικός φακός δεν βοηθά να δούμε αν υπήρξε κράτημα ή οποιαδήποτε παράβαση αλλά ο Αναστασίου ήταν πολύ κοντά ενώ λίγα δευτερόλεπτα προηγουμένως φάνηκε να προειδοποιεί τον Μερκή. Τον προειδοποιούσε γιατί σε δυο τουλάχιστον φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο αμυντικός του Απόλλωνα ανέτρεψε αντικανονικά τον Σολάρι αλλά μέσα στα πλαίσια της ανεπάρκειας του δεν σφύριξε την παράβαση. Δεν ήταν μόνο αυτά τα λάθη του αφού από την αρχή έδειξε ξεκάθαρη πρόθεση να ανεχτεί το σκληρό παιχνίδι γεγονός που βόλευε τον Απόλλωνα που επιστράτευσε κάθε τρόπο για να κρατήσει τον αγώνα στο 0-0. Και όταν ακόμα βρέθηκαν πίσω στο σκορ υπήρξε η φάση του προκλητικού Κιρόφσκι που με αγκωνιά επιχείρησε να σκοτώσει τον Κακά. Ο Αναστασίου αν και είδε την φάση λανθασμένα τιμώρησε τον επιθετικό του Απόλλωνα με κίτρινη κάρτα. Στη ίδια φάση με την μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου τιμώρησε και τον Μοραίς που διαμαρτυρήθηκε για το επικίνδυνο παιχνίδι.

Είμαστε γενικά πολύ περήφανοι για να ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας και μισούμε να υπάρχει η εντύπωση ότι ευνοούμαστε και ίσως να είναι για αυτό που κάποιοι ενοχλήθηκαν που κρίναμε όπως κρίναμε την επίμαχη φάση. Κάποιοι άλλοι μας έστελλαν εμαιλ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και υποστήριζαν ότι σταθήκαμε πολύ στη διαιτησία του Τράττου στον αγώνα με τον Άρη. Ήταν και εκείνος όμως ένα διαιτητής με διάθεση να τινάξει ο παιχνίδι στον αέρα και το ότι του έφυγε ένα φαουλ του Ζόρζε πάνω στον Σόσιν δεν σημαίνει τίποτα.

Επιμένουμε ότι η διοίκηση και κυρίως ο πρόεδρος που ασχολείται με το κεφάλαιο διαιτησία θα πρέπει να προβληματιστούν. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά απαιτούμε σεβασμό από τους κυρίους με τα μαύρα και τους μαστόρους τους.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!