Το αβέβαιο μέλλον των 9

Μπορεί να εκκρεμεί ο αυριανός αγώνας αλλά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έστω και αν οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Η ανάγκη να κλείσουν οι πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες το συντομότερο προκύπτει από το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν σε στα μέσα Ιουλίου. Ένα θέμα που έχει ήδη τροχοδρομηθεί με επαφές που έγιναν αλλά και θα γίνουν είναι αυτό των παικτών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια σε λίγες μέρες και το μέλλον τους στην ομάδα μας δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ας δούμε τους 9 παίκτες που περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσουν στον ΑΠΟΕΛ..

Χιώτης – Κίσσας Το τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους Μαντούκα και Πασιένσια αφού δεν υπάρχει πολυτέλεια για να καλυφθούν 3 θέσεις κοινοτικών για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Πάρντο είναι παροπλισμένος ίσως μέχρι και την Άνοιξη ενώ θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αν συμβεί αυτό σημαίνει ότι ίσως να δοθεί προτεραιότητα στο να παραμείνει ο Κίσσας.  Η περίτπωση του Χιώτη έχει φοβερές ιδιαιτερότητες λόγω της ιστορίας που κουβαλά στον ΑΠΟΕΛ αλλά στην πράξη ο Μαντούκα καλείται να αποφασίσει αν ο πρώην συμπαίκτης του μπορεί να ανταποκριθεί ως βασικός τους επόμενους 4 μήνες.

Κακά Ο Βραζιλιάνος θα μας αποχαιρετήσει αφού η άποψη που υπάρχει είναι ότι η ομάδα χρειάζεται και μπορεί να βρει κάτι καλύτερο για τη θέση του σεντερ μπακ.

Μοράις Πρόκειται για την πιο δύσκολη περίπτωση αφού είναι ο παίκτης που φροντίζει με το δικό του τρόπο για όλα τα απίθανα επιτεύγματα  των τελευταίων χρόνων. Ο Νούνο συγκαταλέγεται παράλληλα και ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους με τις ετήσιες του απολαβές να αγγίζουν τις 400 χιλιάδες ευρώ. Η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του αλλά με μείωση στις απολαβές του κάτι που δεν είναι βέβαιο αν θα γίνει αποδεκτό από τον Πορτογάλο. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά…

Ριίσε Με τον Νορβηγό υπάρχει option παραμονής αλλά ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους θέλει να επιστρέψει στη χώρα του ή τουλάχιστον να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να χωρίσουν οι δρόμοι αφού η εντύπωση που επικρατεί είναι ότι μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Γκόμες Δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει αυτό που ήθελε και ίσως να μπορούσε έτσι η λογική λέει ότι δεν θα του γίνει καν πρόταση για ανανεώσει έστω και αν είναι διαθετημένος να δεχτεί μείωση απολαβών.

Χαραλαμπίδης Είναι δεδομένη η θέληση και των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το ζητούμενο στην περίπτωση του αρχηγού είναι να αποδεχτεί την μειώσει απολαβών που θα του προταθεί αφού τα οικονομικά δεδομένα κρίνονται πολύ διαφορετικά σε σχέση με την προ τριετίας ανανέωση που έγινε.

Σιέρινταν Πρόκειται για περίεργη περίπτωση αφού ο Ιρλανδός είναι χρήσιμος αλλά ίσως πολυτέλεια αν πρόκειται για επιθετικό που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η μόνη περίπτωση για να παραμείνει με τα σημερινά δεδομένα είναι να αποδεχτεί τους ίδιους οικονομικούς όρους αλλά και πάλι υπάρχει η άποψη ότι η ομάδα ίσως πρέπει να αναζητήσει έναν πιο παραγωγικό επιθετικό.

Τζιμπούρ Ο Αλγερινός έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του και το ζητούμενο είναι αν θα τα βρει με τη διοίκηση στο οικονομικό. Ο Μαντούκα έχει θετική άποψη για τον Τζιμπούρ αλλά οι φετινές του απολαβές καθιστούν την παραμονή του πολυτέλεια, έστω και αν μετά από καθυστέρηση πήρε μπρος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!