Το αναμενόμενο εν μέσω έντασης

Ελάχιστοι περίμεναν ότι μετά τις ανακοινώσεις των οργανωμένων θα υπήρχε και συνέχεια στα πλαίσια μάλιστα της γενικής συνέλευσης. Απροσδόκητα και μετά που ο Φοίβος Ερωτοκρίτου εισηγήθηκε να συμπεριληφθούν όλοι οι υπό εκλογή στο νέο συμβούλιο, ο Ποταμίτης ανέβηκε στο βήμα από όπου και εξαπέλυσε μια επίθεση στον Κυριάκο Ζιβανάρη στη βάση των κατηγοριών όπως αυτές διατυπώθηκαν και στις ανακοινώσεις των οργανωμένων. Ο Ποταμίτης υποστήριξε ότι ο Ζιβανάρης θα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα του γιατί λόγω προσωπικών συμφερόντων που σχετίζονται και με το ΓΣΠ δεν μπορεί να επανέλθει στα διοικητικά.  Μετά την αρχική παγομάρα το προεδρείο επιχείρησε να βρει ανεπιτυχώς μια συναινετική λύση. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου λανθασμένα και υπό την πίεση να τοποθετηθεί έστρεψε τα πυρά του στον Ποταμίτη στον οποίο ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να είναι μέλος του συμβουλίου. Στο μεσοδιάστημα και μέσα στην όλη αναμπουμπούλα αποχώρησαν υπό απειλές οι αντιπρόσωποι του συμβουλίου του Παν.συ.φι που ήταν παρόντες. Στη συνέχεια και για μια περίπου ώρα το προεδρείο και οι μέτοχοι συζητούσαν στο πως θα έπρεπε να εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης επέλεξε να μην τοποθετηθεί αφού έκρινε ότι δεν ήταν σε αίθουσα δικαστηρίου και υπό κατηγορία ενώ οι προτροπές του Φοίβου για ενότητα δεν βρήκαν ανταπόκριση. Η συνέλευση έκρινε πιο σωστό για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το σκηνικό να υπάρξει ψηφοφορία στην οποία θα λάμβαναν μέρος και οι εννέα που ήταν υπό εκλογή.

Η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης ήταν η αναμενόμενη αφού οι ψήφοι των Πετρίδη και Ζιβανάρη μαζί με αυτούς όσων των υποστήριζαν ήταν αρκετοί για να εκλέξουν τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους προτεινόμενους πλην του Ποταμίτη, τον οποίο «τιμώρησαν» για τη στάση του. Δυστυχώς ο πρόεδρος της εταιρείας δεν λειτούργησε ενωτικά όπως διακήρυττε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας φρόντισε να εκδηλώσει ξεκάθαρα την προτίμηση του. Εννοείται ότι και ο Ποταμίτης «κάηκε» χωρίς λόγο. Οι κατηγορίες του ήταν κατά την άποψη μας αβάσιμες αφού ούτε και ο ίδιος όταν πήρε τον λόγο δεν μπόρεσε να τις στοιχειοθετήσει ενώ μετά από κάποια φάση δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει. Η εδώ και μήνες κόντρα του με το ΓΣΠ και η μη στήριξη από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου φαίνεται όταν τον έκαναν να επιλέξει την ηρωική έξοδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!