Το απλό αλλά τεράστιο πρόβλημα

Το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι απλό και πλέον έχει πάρει διαστάσεις και σχετίζεται με την απόδοση του. Όλα όσα λέγονται και γράφονται περί ενότητας και άλλων σχετικών ή άσχετων θεμάτων είναι επιμέρους και προκύπτουν από το σοκ του -6 ενώ πατήσαμε κορυφή. Με ικανοποίηση ακούσαμε σήμερα το ν εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας να αναγνωρίζει ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι το βασικό πρόβλημα και το οποίο οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν. Δεν είναι αργά να συμβεί αυτό προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση την οποία αξίζουμε παρά το ότι οι δυο συνεχόμενες ήττες έχουν πλήξει το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ. Ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά την ήττα στο Τσίρειο κάλεσε τους πάντες να βρουν τη δύναμη να αντιδράσουν ενόψει της συνέχειας.

Πρακτικά ο πρώτος που πρέπει να αντιδράσει σωστά είναι ο ίδιος και στη συνέχεια οι παίκτες. Θέλουμε και αναμένουμε ότι αυτό θα γίνει στον αγώνα με την Ομόνοια.

Οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου:

«Είναι με μεγάλη πίκρα και απογοήτευση που αντιμετωπίζουμε την επόμενη ημέρα της ήττας, όπως και ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας. Δυστυχώς την συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορείς να διορθώσεις το τι έχει γίνει. Το μόνο που μπορείς να διορθώσεις είναι να προσπαθήσεις να είσαι καλύτερος γι’ αυτό που θα έρθει. Ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να επαναφέρει την ψυχολογία του την καλή και να βελτίωση την αγωνιστική του εικόνα και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τρεις νίκες και όχι στην θεωρεία, αλλά στην πράξη και να κάνουμε ταμείο στο τέλος»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!