Το ΑΠΟΕΛ μας χρειάζεται

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την ανάγκη στήριξης του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ το οποίο παρά την εγκατάλειψη του κόσμου εξακολουθεί να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Οι διοικούντες έχουν αποδεχτεί ότι ο κόσμος είναι επιλεκτικός στο πότε δίνει το παρών του στους εντός έδρας αγώνες και ελπίζουν ότι απόψε ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Και αυτό γιατί η ομάδα μας με νίκη θα προκριθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurochallenge.

Ο αντίπαλος μας είναι γαλλική Strasbourg η οποία θεωρείται καλή ομάδα αλλά ο παράγοντας έδρα μπορεί να γύρει την πλάστιγγα με το μέρος και είναι για αυτό που ο κόσμος και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι καλούνται να κάνουν να θυσιάσουν ένα δίωρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ελευθερία στις 7.30 και εισιτήρια θα πωλούνται στις εισόδους του γηπέδου από τις 6.00. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωταθλήτρια ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά και τις εγχώριες υποχρεώσεις παρά την απώλεια του super cup , αφού στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Οι Σίμς και Φίλιπς οδηγούν την ομάδα σε επιτυχίες και το ζητούμενο είναι να μπορεί και η διοίκηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της για να αποφευχθούν τα περσινά λάθη.

Ξεμείναμε από αμυντικούς
Μετά τους τραυματισμούς άρχισαν την εμφάνιση τους και οι απουσίες λόγω καρτών με τον Μπρούσερ να είναι ο πρώτος που συμπληρώνει 4 κίτρινες και θα χάσει τον αγώνα με την Πέγεια. Οι απουσίες των Γκριτσάροφ και Κόντη θα αναγκάσουν τον Γιοβάνοβιτς να κάνει αναγκαστικές αλλαγές με πιθανότερη λύση την μετατόπιση του Μοράις δίπλα στον Ζόρζε. Οι επιθετικοί της Πέγειας και γενικότερη η συγκεκριμένη ομάδα δεν αστειεύονται και αν δεν τους πάρουμε σοβαρά το σερί ισοπαλιών ενδέχεται να συνεχιστεί…

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν οι πόνοι που νιώθει ο Χιώτης στο γόνατο είναι κάτι σοβαρό και όλοι εύχονται ο αξονικός να μην δείξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!